Çok sağ olun zararı var mıdır kapamanın acaba ?WinSAT.exe virüs değildir. Performans ölçme aracıdır. CPU kullanması normal. Çünkü performans ölçüyor. Genelde formattan sonra olur. Eğer virüs gibi endişeleriniz varsa Malwarebytes vb. programlarla bilgisayarınızı taratabilirsiniz. WinSAT.exe'yi kapatmak için Görev Zamanlayıcı > Windows > Maintenance > WinSAT > Devre dışı bırak veya sonlandır.
Teşekkür ederim 10-20 dakikaya deneyeceğim.Arama çubuğuna Görev Zamanlayıcı yazın ve Enter'a basın.
Görev Zamanlayıcı (Yerel) altında Görev Zamanlayıcı Kitaplığı > Microsoft > Windows > Bakım'a gidin.
WinSAT'a sağ tıklayın ve devre dışı bırak'ı seçin. @Singua
Zararı olacağını sanmıyorum.Çok sağ olun zararı var mıdır kapamanın acaba ?
Teşekkür ederim 10-20 dakikaya deneyeceğim.
Zararı olacağını sanmıyorum.
Tamam deneyeceğim 5-10 dakikaya.
Hocam dediğiniz yerde buldum devre dışı bırak dedim 30-55 dk civarı bekleticem.WinSAT.exe virüs değildir. Performans ölçme aracıdır. CPU kullanması normal. Çünkü performans ölçüyor. Genelde formattan sonra olur. Eğer virüs gibi endişeleriniz varsa Malwarebytes vb. programlarla bilgisayarınızı taratabilirsiniz. WinSAT.exe'yi kapatmak için Görev Zamanlayıcı > Windows > Maintenance > WinSAT > Devre dışı bırak veya sonlandır.
O sorun gitti ama system 10 dakika bekleyince %15 kullanıyor herşeyi denedim o gitmiyor.hocam sonuç ne? @Singua
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.