WinXP Maxthon 5 " HSTS kullanıldığı için şu anda ziyaret edemezsiniz" hatası

nocseiz

Megapat
S: Windows XP'de hala güncellemeleri devam eden nadir internet gezginlerinden olan Maxthon 5'de aşağıda ekran görüntülerini paylaştığım sorunları yaşıyorum. Çözümü nedir, mümkün olan en kısa zamanda yanıtlanabilirse çok müteşekkir olurum. Gelecek tüm cevaplara şimdiden teşekkürler.

3. resimde görüleceği üzere ilk 2 siteden farklı bir durum olduğu için "Yine de ilerle (güvenli değil)" seçeneğini sunuyor. Fakat ilk 2 sitede görülen ".. HSTS kullanıldığı için ... şu anda ziyaret edemezsiniz" hatasını çözemedim gitti.

Chromecast'e göre çok daha yavaş bir tarayıcı fakat o artık hiç işlemiyor, hiçbir sayfa açılmıyor, ekteki hataya benzer şekilde bir hatadan diye tahmin ediyorum.

C: [Yardımlarınızı bekliyorum; yanıt netleşince burası güncellenecektir.]

Dosya Ekleri

• MX ERROR.JPG
    MX ERROR.JPG
    111,8 KB · Görüntüleme: 73
  • MX ERROR2.JPG
    MX ERROR2.JPG
    113,5 KB · Görüntüleme: 58
  • mxerrror3.JPG
    mxerrror3.JPG
    87,9 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows saatin (UTC +03:00) İstanbul olarak ayarlı mı?
+2 GMT İstanbul diye ayarlıymış. Ben de Minsk +3'e getirdim ve garanti olsun diye üstüne europe zaman sunucusu ile güncelleme yaptım. Alan adını gizlediğim torrent sitesi yine aynıı hatayı vermeye devam etti fakat google.com'un verdiği hata değişip aşağıdaki gibi oldu:

"
En iyi çözüm XP'den vazgeçmek. Sisteminiz çok mu eski?
Sistemim Vista destekliyor. Onun sürücüleri ile Windows ''yi kesin deneyeceğim. Olsa da olmasa da ilk HDD bölümüne Lubuntu kuracağım. 2.'ye Linux Mint xfce; 3. ye Windows 7 (olmazsa Vista) 4.'ye de Windows XP kuracağım. Yerim bol (17 senelik Toshiba dizüstümün HDD'ini yenilettim; içini temizletmişken. ^-^)
Sisteminiz çok mu eski diye sordum farkındaysan.
Sorun yok.

Bir de hata mesajlarında değişim olmamış. Aynı.

Dosya Ekleri

• emektar-toshibam toshiba satellite l30-134.jpg
    emektar-toshibam toshiba satellite l30-134.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı