Wireless kulaklık mı yoksa Bluetooth kulaklık mı?

LOGİTECH G G733 LIGHTSPEED KABLOSUZ RGB 7.1 SURROUND OYUNCU KULAKLIĞI - SİYAH fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (Şu an stoğu yok. Diğer renklere alternatif olsun diye attım linkini.)
 
Kesinlikle Wireless alın. Ha diyorsanız ikisi de olsun, Xbox Wireless kulaklığı alıp hem bilgisayarınızda Wireless olarak kullanın, hem de eş zamanlı olarak telefonunuza Bluetooth ile bağlayın. Eğer gerek yok derseniz Arctis 1 yerine Cooler Master MH670 öneririm, ocak ayının başından beri kullanıyorum ve çok memnunum, Arctis 1 alacaktım ama birkaç yerde çok övülünce aldım, ilk defa aldığım bir ürün ''Vay be, övüldüğü kadar varmış.'' dedirtti.
 
Bir oyun kulaklığı arıyorum. Kafamda Artics 1 Wireless ve HyperX Cloud Mix var ancak Bluetooth ile Wireless olayını pek anlayamadım açıkçası. Aralarındaki fark nedir? Bunu net bir şekilde açıklayabilecek biri var mı? Önerilerinize her türlü açığım. Şimdiden teşekkürler.
Wireless bir alıcı ile Bluetooth'dan daha düşük bir gecikmeyle iletir sesi fakat wirelesste de bluetoothta da gecikme olur. Gecikme olmayan tek yer kablosuzdur. Fakat günümüzde kablosuza yakın gecikmesi olan güzel kulaklıklar var. Örneğin Cloud 2 Wireless. Cloud 2 Wireless ses kalitesi olarak Arctis 7 2019'dan önde. Gecikme olarak daha az gecikmeli. G733 Arctis 7 2019'dan da geride kalıyor ses konusunda. Bunu hem kullandığım için söyleyebiliyorum hem de RTINGS gibi tarafsız değerlendirme siteleri üzerinden kulaklıkların aldıkları puanlara bakıp öyle karar verebilirsiniz siz de. Benim önerim 1550TL'ye Cloud 2 Wireless almanızdır. MH670'de ise birkaç yerde konusu geçen bağlantı yerlerinde kırılma problemi mevcut.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı