Witcher 1 alınır mı?

founderkral

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Witcher 3 oynadım yakın zamanda ve bayıldım. Önceki oyunları da oynamak istiyorum. Şu anda satın alacağım ancak aklımda bir soru var. 2. oyunun hala gideri olduğunu söylüyorlar fakat 1. oyun tercih meselesi diyorlar. Mekanik ve grafik az bile olsa benim için önemli. Witcher 3 mekanikleri ve grafiğine bayılmıştım. Sizce sadece Witcher 2 mi almalıyım 2.24 dolar yoksa Witcher trilogy mi almalıyım 3.03 dolar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka bence Witcher artık çok eski kalıyor tahminimce ilerleyen yıllarda remake gelir o zaman oynamanı tavsiye ederim şu an o kadar yavan ki her şey asla önermem.

W1 için "oynanır" diyen 1 kişi (bkz. ben) çıksa, "nereye oynanır lan" diyecek 5 kişi çıkar. Bence oynanmayacak bi' tarafı yok ama aynı zamanda pek ortası olmayan bi' oyun da. Ya beğeniyorsunuz ya da beğenmiyorsunuz.

"Karmaşık" diye yerilen savaş sistemi aslında ekranın ortasındaki hançer en erken turuncu, en geç sarı olduğunda fare sol tık basarak kombo devam ettirmeye dayalı olacak kadar basit. İşaretlerden de Igni ve Aard güçlendirdiğinizde oyun boyunca iş yapıyor, çoğunlukla yeterli oluyorlar.

Belki görevler genel olarak detaylı ve birbiriyle bağlantılı olduğu için kafa karıştırabilir, arada duraksatabilir ama onun için de Fandom Wiki'de detaylıca anlatımları var.
Hatta İngilizceniz varsa (veya tarayıcınızın çeviri özelliğine güvenebilecekseniz) şu rehber doğrultusunda oynayabilirsiniz direkt, ben 2 defa öyle bitirmiştim. Paragraf yığını gibi gözükse de "Main Walkthrough" başlığından itibaren takip ederek oynamaya başladığınızda bayağı akıyor.

Oynamayacaksanız bile sırf 1 birime satıldığı için bi' köşede dursun diye alınabilir bana kalırsa. Biz zamanında 2 - 3 liraya falan almıştık...

Son düzenleme:
W1 için "oynanır" diyen 1 kişi (bkz. ben) çıksa, "nereye oynanır lan" diyecek 5 kişi çıkar. Bence oynanmayacak bi' tarafı yok ama pek ortası olmayan bi' oyun aynı zamanda. Ya beğeniyorsunuz ya da beğenmiyorsunuz.

"Karmaşık" diye yerilen savaş sistemi aslında ekranın ortasındaki hançer en erken turuncu, en geç sarı olduğunda fare sol tık basarak kombo devam ettirmeye dayalı olacak kadar basit. İşaretlerden de Igni ve Aard güçlendirdiğinizde oyun boyunca iş yapıyor, çoğunlukla yeterli oluyorlar.

Belki görevler genel olarak detaylı ve birbiriyle bağlantılı olduğu için kafa karıştırabilir, arada duraksatabilir ama onun için de Fandom Wiki'de detaylıca anlatımları var.
Hatta İngilizceniz varsa (veya tarayıcınızın çeviri özelliğine güvenebilecekseniz) şu rehber doğrultusunda oynayabilirsiniz direkt, ben 2 defa öyle bitirmiştim. Paragraf yığını gibi gözükse de "Main Walkthrough" başlığından itibaren takip ederek oynamaya başladığınızda bayağı akıyor.

Oynamayacaksanız bile sırf 1 birime satıldığı için bi' köşede dursun diye alınabilir bana kalırsa. Biz zamanında 2 - 3 liraya falan almıştık ama...
Hocam 40 saat sürüyor yazıyor internette. Maalesef YKS'den dolayı oynamam pek mümkün görünmüyor. Trilogy alıp Witcher 2'yi bitirsem sonrasında da vakit olunca Witcher 1 oynasam olur mu? Ayrıca aklımda olan plan, şimdi 5dk lık kısa Witcher 1 hikayelerinden birini dinlemek sonra Witcher 2 başlamak. Witcher 1'den dinlediğim hikaye ileri zamanlarda aklımda kalmaz zaten. Sizce mantıklı mı?

Trilogy alıp Witcher 2'yi bitirsem, sonrasında da vakit olunca Witcher 1 oynasam olur mu?
Yani, "1'yi oyna(ya)mayacaksanız bile en azından 2'yi oynayın" kafasında olan bi' eleman olarak, bence bayağı olur.
Ayrıca aklımda olan, şimdi 5 dk.'lık kısa Witcher 1 hikayelerinden birini dinlemek, sonra Witcher 2 başlamak. Sizce mantıklı mı?
Direkt 3'ten başlamak isteyenler için internette bi' ton hikaye anlatımı olan bi' seri zaten. İyisinden 1 - 2 yerden izleseniz 1'i oynamadan 2'yi oynamak için de çoğunlukla yeterli olur.

Son düzenleme:
Yani, "1'yi oyna(ya)mayacaksanız bile en azından 2'yi oynayın" kafasında olan bi' eleman olarak, bence bayağı olur.

Direkt 3'ten başlamak isteyenler için internette bi' ton hikaye anlatımı olan bi' seri zaten. İyisinden 1 - 2 yerden izleseniz 1'i oynamadan 2'yi oynamak için de çoğunlukla yeterli olur.
Hocam maalesef kandım ve ilk Witcher 3'ten başladım. İlk başlarda hikayeyle alakalı hiçbir şey anlamadım ama 30. saatten sonra Witcher evrenine tamamen hakim gibi takılmaya başladım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı