L LastRienn Picopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #1 Çok acayip sol tıka basıyorum. Tepki yok, nasıl savaşacağım? Bıçağı elime alamıyorum. W-a-s-D ile yürüyemiyorum. Q, e basıyorum hiçbir şey olmuyor. Nasıl kontrol ayarı bunlar? Birisi yardımcı olsun.
Çok acayip sol tıka basıyorum. Tepki yok, nasıl savaşacağım? Bıçağı elime alamıyorum. W-a-s-D ile yürüyemiyorum. Q, e basıyorum hiçbir şey olmuyor. Nasıl kontrol ayarı bunlar? Birisi yardımcı olsun.
KS KS L LastRienn Picopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #11 BayGörkem dedi: Çözüm olarak işaretlerseniz güzel olurfare düzenleme sol tıklama — sol fare tıklaması, oyundaki saldırı, bir şeyler toplama, NPC'ler ile konuşma vb. sağ tıklama — sağ fare tıklaması Witcher işaretleri için kullanılır. hareket düzenleme Belirli bir noktaya gitmek için ok simgeniz olduğunda sol tıklatın. İmleç Geralt'tan daha uzaktayken belirli bir yönde çalışmaya devam etmek için sol tıklatın ve basılı tutun. İmleç Geralt'ta veya yakınındayken belirli bir yönde yürümeye devam etmek için sol tıklatın ve basılı tutun. Kaçmak veya eğilmek için sağ tıklatın ve bir işaret seçildiğinde bir işaret atın. Kaçamak bir manevra yapmak için ok simgeniz olduğunda çift sol tıklatın. Kamerayı kaydırmak için imleci ekranın sağ veya sol kenarına taşıyın. Genişletmek için tıkla... Bir de şey soracağım oyunu Steam'den oynuyorum ve nasıl Türkçe yapabilirim Artı 0 Eksi
BayGörkem dedi: Çözüm olarak işaretlerseniz güzel olurfare düzenleme sol tıklama — sol fare tıklaması, oyundaki saldırı, bir şeyler toplama, NPC'ler ile konuşma vb. sağ tıklama — sağ fare tıklaması Witcher işaretleri için kullanılır. hareket düzenleme Belirli bir noktaya gitmek için ok simgeniz olduğunda sol tıklatın. İmleç Geralt'tan daha uzaktayken belirli bir yönde çalışmaya devam etmek için sol tıklatın ve basılı tutun. İmleç Geralt'ta veya yakınındayken belirli bir yönde yürümeye devam etmek için sol tıklatın ve basılı tutun. Kaçmak veya eğilmek için sağ tıklatın ve bir işaret seçildiğinde bir işaret atın. Kaçamak bir manevra yapmak için ok simgeniz olduğunda çift sol tıklatın. Kamerayı kaydırmak için imleci ekranın sağ veya sol kenarına taşıyın. Genişletmek için tıkla... Bir de şey soracağım oyunu Steam'den oynuyorum ve nasıl Türkçe yapabilirim
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.550 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #12 LastRienn dedi: Bir de şey soracağım oyunu Steam'den oynuyorum ve nasıl Türkçe yapabilirim Genişletmek için tıkla... Youtube'a bak dostum, donanım haberin yamasi olcak, google'da bulmak zor. Artı 0 Eksi
LastRienn dedi: Bir de şey soracağım oyunu Steam'den oynuyorum ve nasıl Türkçe yapabilirim Genişletmek için tıkla... Youtube'a bak dostum, donanım haberin yamasi olcak, google'da bulmak zor.
U unknown11212 Centipat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #13 LastRienn dedi: Bir de şey soracağım oyunu Steam'den oynuyorum ve nasıl Türkçe yapabilirim Genişletmek için tıkla... Farklı bir forumda Türkçe yaması mevcut. Witcher 1 Türkçe yama diye aratırsan çıkacaktır. Artı 0 Eksi
LastRienn dedi: Bir de şey soracağım oyunu Steam'den oynuyorum ve nasıl Türkçe yapabilirim Genişletmek için tıkla... Farklı bir forumda Türkçe yaması mevcut. Witcher 1 Türkçe yama diye aratırsan çıkacaktır.
BayGörkem Hectopat Katılım 28 Mart 2021 Mesajlar 1.630 Çözümler 2 Yer İstanbul 23 Mayıs 2021 #14 LastRienn dedi: Bir de şey soracağım oyunu Steam'den oynuyorum ve nasıl Türkçe yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Linki Technopat'tan buldum. Zippyshare.com - [now defunct] Free File Hosting Artı 0 Eksi
LastRienn dedi: Bir de şey soracağım oyunu Steam'den oynuyorum ve nasıl Türkçe yapabilirim. Genişletmek için tıkla... Linki Technopat'tan buldum. Zippyshare.com - [now defunct] Free File Hosting
KS KS L LastRienn Picopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #15 BayGörkem dedi: Linki Technopat'tan buldum. Zippyshare.com - [now defunct] Free File Hosting Genişletmek için tıkla... Ama Steam'den aldım oyunu nasıl kuracağım ki? Artı 0 Eksi
BayGörkem dedi: Linki Technopat'tan buldum. Zippyshare.com - [now defunct] Free File Hosting Genişletmek için tıkla... Ama Steam'den aldım oyunu nasıl kuracağım ki?
ThİsFeEdBaCk Picopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 292 Makaleler 1 Yer RDR1 > RDR2, John Marston > Arthur Morgan Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #16 LastRienn dedi: Ama Steam'den aldım oyunu nasıl kuracağım ki? Genişletmek için tıkla... Nette steam'den alınan oyuna Tr yama kurma videoları vardır. Kimse yazmamış yazayım dedim. Artı 0 Eksi
LastRienn dedi: Ama Steam'den aldım oyunu nasıl kuracağım ki? Genişletmek için tıkla... Nette steam'den alınan oyuna Tr yama kurma videoları vardır. Kimse yazmamış yazayım dedim.
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.550 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2021 #17 Yama setup'lu zaten, orijinal farketmeksizin kurabilirsin. Artı 0 Eksi