Witcher 1 oynamak zor mu?

İsa Mavzer

Decapat
Daha fazla  
Witcher 1 oynamak istiyorum ama çevremde oynanmasının zor olduğu söyleniyor. Gerçekten oynamak zor mu? Zor ise bunun için bir mod var mı? Türkçe yama mevcut mu?

Eski bir oyun ve dövüş sistemi çok garip. Remake beklemenizi öneririm.

Çok yeni oyun oynadım diyemem. Sanırım yakın dövüş içeren Batman ve AC2 oynadım. Garip derken nasıl bir gariplik var?

Orijinal halinin kontrol çok kötü oynanmaz bu hali ile. Remake gelince oynanır.

Remake duyrulmadı diye biliyorum. Ne zaman yaparlar ve ne kadar olur?

Çok yeni oyun oynadım diyemem. Sanırım yakın dövüş içeren Batman ve AC2 oynadım. Garip derken nasıl bir gariplik var?
Nasıl açıklayacağımı bilmiyorum açıkçası. Aksiyon RPG oyunu gibi değil de MMO oyunu gibi.

Oyun zor değil sadece mekanikleri günümüz standartlarına göre eski ve hantal. Savaş sistemi ritim üzerine kurulu, fareye rastgele tıklamak yerine imleç turuncuya dönünce zamanlamalı tıklaman gerekiyor. Alışması maksimum 1 saatini alır.

Mekanikleri komple değiştiren modlar genelde oyunun dengesini bozuyor, ilk oynayış için önermem. Çok zorlanırsan oyun ayarlarından İzometrik Kamera açısını seçip mouse ile oynamak işini kolaylaştırır.

Steam ve GOG üzerindeki Enhanced Edition sürümünde resmi Türkçe dil desteği gömülü olarak geliyor. Ekstra yama kurmana gerek yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı