Witcher 1 ve 2 oynamadan 3 oynanır mı?

batuhan ates

Zeptopat
Daha fazla  
Şimdi çok klasik bir soru oldu bu artık. Ben grafikleri kötü oyunları sevmiyorum. Witcher 1 2 için dahil ama hikaye bazlı bir oyun oynayacaksam hikayeyi anlamak istiyorum. Kafamda eksik bir şey kalmasın. O yüzden 11TL idi W3 ben de aldım. Sadece hikaye videolarını izleyip W3 oynasam çok şey kaybeder miyim?
W1 W2 gerçekten grafikleri beni çekmiyor, o yüzden oynamak istemiyorum.

Şimdi çok klasik bir soru oldu bu artık. Ben grafikleri kötü oyunları sevmiyorum. Witcher 1 2 için dahil ama hikaye bazlı bir oyun oynayacaksam hikayeyi anlamak istiyorum. Kafamda eksik bir şey kalmasın. O yüzden 11TL idi W3 ben de aldım. Sadece hikaye videolarını izleyip W3 oynasam çok şey kaybeder miyim?
W1 W2 gerçekten grafikleri beni çekmiyor, o yüzden oynamak istemiyorum.
Googledan hikayesine bak 3 ile başla ben öyle yaptım 1 oynanacak bir oyun değil kanımca.

1'i oynamasan da olur felaket kötü oyun zaten ne oynanışı güzel ne grafiği hikayesini YT'den izle geç ama Witcher 2 o kadar da berbat bir oyun değil Witcher serisine ilgin varsa ikiyle başla derim.

Çok eski bir oyun grafikden tut oynanış bile eski, Witcher 3'ün combatı bile eskiyken oynanmaz bu yılda.

Oyun zaten ahım şahım bir şey değil de yani Witcher hayranı olan birinin görmezden gelebileceği sıkıntılar ama 1 öyle değil biri Geralt'ın kendisi bile oynayamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı