Witcher 1'in Kitaplarla İlişkisi Var Mı?

Kitaplardan sonra W1'e başlarsanız daha çok zevk alacağınızı düşünüyorum, ama alıp okuyacak zamanınız yoksa çok büyük bir fark da oluşturmaz bence. İlk olarak 2 oyunu oynayıp sonra kitapları okumuş biri olarak konuşuyorum.

Tabii ben kitap okumayı seviyorum, okuyacak zamanım var derseniz kitaplardan başlayın. İlk oyun ve kitapların arasında ilişki olduğunu da belirteyim.

Kitaplar, 1. oyunun öncesini anlatıyor. Fakat şöyle güzel bir yanı var. Witcher 1, hemen hemen kitapların bıraktığı yerden başlıyor. Yani bir bütünlük sağlanıyor.

Kitaplar oldukça pahalı. Ve bazı hikayeler karman çorman. Arada sıkılabiliyorsunuz. İlk 2 kitabı var bende, onların bile bazı hikayeleri sıkıcı. Ben diğer kitapların özetini dinlemiştim. Sen alabilirsin, özetini de dinleyebilirsin. Gayet yeterli oluyor özet.
Kitaplardan sonra W1'e başlarsanız daha çok zevk alacağınızı düşünüyorum, ama alıp okuyacak zamanınız yoksa çok büyük bir fark da oluşturmaz bence. İlk olarak 2 oyunu oynayıp sonra kitapları okumuş biri olarak konuşuyorum.

Tabii ben kitap okumayı seviyorum, okuyacak zamanım var derseniz kitaplardan başlayın. İlk oyun ve kitapların arasında ilişki olduğunu da belirteyim.
Hocam birinici oyun kitaplardan 5 yıl sonrasını anlatıyor.Önce kitapları okuyun tavsiyem.
İlk önce Witcher 1'e başladım, Witcher 1'de ana hikayede geçen kilit kelimeleri/olayları aklımda tutup kitaplarda da o olayları hatırlamaya çalışacağım :) teşekkür ederim destekleriniz için.

İlk önce Witcher 1'e başladım, Witcher 1'de ana hikayede geçen kilit kelimeleri/olayları aklımda tutup kitaplarda da o olayları hatırlamaya çalışacağım :) teşekkür ederim destekleriniz için.

Hocam önce kitapları okuyun. Çoğu karakterin Geralt'la nasıl tanıştığını anlatıyor.

Hocam önce kitapları okuyun. Çoğu karakterin Geralt'la nasıl tanıştığını anlatıyor.
Ben Netflix dizisini 2 kere baştan sona izlediğim için Dandelion'ın, Triss'in, Kral Foltest'in ve Yennefer'ın Geralt'la nasıl tanıştığını gördüm, Netflix, bu tarz şeyler için pek iyi bir tercih değil ancak olsun.

Ben Netflix dizisini 2 kere izlediğim için Dandelion'ın, Triss'in, Kral Foltest'in ve Yennefer'ın Geralt'la nasıl tanıştığını gördüm, Netflix, bu tarz şeyler için pek iyi bir tercih değil ancak olsun.
Netflix rezillikten ibaret hocam, 2. sezon sanırım Eskel'i öldürtecekler. 2. Sezon kitaplara sadık kalacaklarını söylemiş olsalar da yine fiyasko olacak bence.

Netflix rezillikten ibaret hocam, 2. sezon sanırım Eskel'i öldürtecekler. 2. Sezon kitaplara sadık kalacaklarını söylemiş olsalar da yine fiyasko olacak bence.
Evet, o teoriyi biliyorum. İnan Köse isimli sevdiğim bir kanaldan öğrendim.

Yalnız Eskel ölecekse Witcher 1 ve 3'te nasıl onu görüyoruz? Yapmazlar bence öyle bir şey, hikayeye ters, kafalarına göre hikaye mi yazacaklar? Ha bir de Lambert ve Eskel'i birlikte yapsınlar tam olur.

Evet, o teoriyi biliyorum. İnan Köse isimli sevdiğim bir kanaldan öğrendim.

Yalnız Eskel ölecekse Witcher 1 ve 3'te nasıl onu görüyoruz? Yapmazlar bence öyle bir şey, hikayeye ters, kafalarına göre hikaye mi yazacaklar? Ha bir de Lambert ve Eskel'i birlikte yapsınlar tam olur.
Oyunlar canon değil hocam, Sapkowski biraz kıskançlığından böyle söylemiş olsa da canon sayılmıyorlar evrende.

İnan Köse'yi ben de çok severim. Anlatımı hoş bir kişi :)

Ben Netflix dizisini 2 kere baştan sona izlediğim için Dandelion'ın, Triss'in, kral Foltest'in ve Yennefer'ın Geralt'la nasıl tanıştığını gördüm, Netflix, bu tarz şeyler için pek iyi bir tercih değil ancak olsun.

Hocam kitapların daha doğru bilgi vereceğini düşünüyorum.
Witcher 3'e başlayınca sizi konularıma etiketlerim kolay gelsin saygılar.

Oyunlar canon değil hocam, Sapkowski biraz kıskançlığından böyle söylemiş olsa da canon sayılmıyorlar evrende.

İnan Köse'yi ben de çok severim. Anlatımı hoş bir kişi :)
Teşekkür ederim bilgi için :)
Hocam kitapların daha doğru bilgi vereceğini düşünüyorum.
Witcher 3'e başlayınca sizi konularıma etiketlerim kolay gelsin saygılar.
Beklerim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı