Witcher 1'in Kitaplarla İlişkisi Var Mı?

Kitapları okumanız daha iyi olur.
The Witcher 1 oynamaya değer mi?
Oynanmayacak kadar kötü bir oyun değil bence, tabii Witcher 2'den ve 3'ten sonra biraz kötü geldi ancak olsun. Ben grafik modları, Rise of the White Wolf modu ve Full Combat Rebalance modu ile oynuyorum.

Oynanmayacak kadar kötü bir oyun değil bence, tabii Witcher 2'den ve 3'ten sonra biraz kötü geldi ancak olsun. Ben grafik modları, Rise of the White Wolf modu ve Full Combat Rebalance modu ile oynuyorum.
Tamam indirimde alacağım, teşekkür ederim.(Oyun ucuz ama bütçem az olduğundan indirim iyi oluyor.)

Tamam indirimde alacağım, teşekkür ederim.(Oyun ucuz ama bütçem az olduğundan indirim iyi oluyor.)
İndirimsiz alınmaz bu oyun, fiyatını hak etmiyor. Ancak indirimde 2 TL falan oluyor, ben 2 TL verip 45 saat dolu dolu bir oyun oynadım mesela. İyi forumlar :)

Bir de bir ara Witcher 1 GOG'da mı ne bedava olmuştu, kaçırdın sanırım. Kötü olmuş :(

Peki attığım linkte 7 kitabın 7'si de Türkçe değil mi? Bir de her kitap ortalama kaç sayfa?
Hepsi Türkçe çevirili. Pegasus çevirmiş, gayet de başarılı bir çevirme olduğunu söyleyebilirim.

Oldukça fazla sayfa sayılarına sahip. Son Dilek, 400 sayfa civarında. Kader Kılıcı da ondan biraz daha fazlaydı, 430 sayfa.

Hepsi Türkçe çevirili. Pegasus çevirmiş, gayet de başarılı bir çevirme olduğunu söyleyebilirim.

Oldukça fazla sayfa sayılarına sahip. Son dilek, 400 sayfa civarında. Kader kılıcı da ondan biraz daha fazlaydı, 430 sayfa.

Hocam bir de kitaplardan Almanca'dan çevirilmiş İngilizce kaynak bulunamamış.

Türkçe hocam. Sayfa sayısı ise genel olarak 300-600 arasında değişiyor.

Oldukça fazla sayfa sayılarına sahip. Son Dilek, 400 sayfa civarında. Kader Kılıcı da ondan biraz daha fazlaydı, 430 sayfa.
Bir de genelde ne anlatılıyor kitaplarda? Olaylar uzunca anlatılıyor mu? Aksiyon öğesi barındırıyor mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı