Witcher 2 tavsiye ve taktikleri

Paraton

Kilopat
Daha fazla  
Witcher serisine oynamaya karar verdim. Witcher 1'i bitirdim. İlk kez RPG tarzı bir oyun oynadığım için kolay seviyesini seçmiştim. İlk oyun hoşuma gitti. Witcher 2'ye başladım fakat daha oyunun başında olmama rağmen oyun çok zor. İlk başta inventory kısmı zor gelmişti alıştım az çok. Fakat dövüşlerde hiçbir şey yapamıyorum. Normal seviyede açtım bu sefer. Fakat yaratıklar 1-2 vuruşta öldürüyolar beni. Malena görevinde mağaraya girdim. Hem çok yaratık var hem güçlüler. Birkaç kez denedim oyundan soğudum. Ben mi yanlış bir şey yapıyorum yoksa gerçekten zor mu? Witcher 3'ü oynamak istiyorum o yüzden seriyi bırakmakta istemiyorum. Witcher 2 ile ilgili tavsiye ve taktikleriniz var mı?

RPG tarzı oyunlar bana hep karmaşık gelmiştir. Oyunu anlamak için Witcher 2 oynanis videolarını izlemen en yararlısı olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 2 dar koridor da geçtiğinden, biraz zorlayabiliyor. Ama Witcher 3 bu kadar kanser olmayacaksın. Oyun içinde iksir vb. yapacak zamanın varsa, keseceğin canavarı araştırıp öyle git. Eğer öyle bir vaktin yoksa, kolay oynayabilirsin.

RPG'tarzı oyunlar bana hep karmaşık gelmişti. ancak sana söyleyeceğim biraz oyunu anlamak için, Witcher 2 video'ları izlemen en yararlısı olacak.
Oyunu az çok anladım. Dövüş sistemini pek çözemedim nedense.
Witcher 3'de konsol açıp ölümsüzlük yapabiliyorsunuz. Zevki kalmaz ama sürekli ölüyorum diyorsanız deneyebilirsiniz. Witcher 2 için aynı şey geçerli mi bilmiyorum.
Dediğiniz gibi pek zevki kalmaz. Öle öle oynayamaya çalışacağım artık.
Witcher 2 dar koridor da geçtiğinden, biraz zorlayabiliyor. Ama Witcher 3 bu kadar kanser olmayacaksın. Oyun içinde iksir vb. yapacak zamanın varsa, keseceğin canavarı araştırıp öyle git. Eğer öyle bir vaktin yoksa, kolay oynayabilirsin.
Zaman bakımından çokta sıkıntım yok. Sadece bir an önce Witcher 3'ü oynamak için acele ediyordum. Dediğiniz gibi yaratıkları biraz araştırıp gidicem elbet faydası dokunur. Umarım Witcher 3'e geçmeden oyundan sıkılıp bırakmam.

Witcher serisine oynamaya karar verdim. Witcher 1'i bitirdim. İlk kez RPG tarzı bir oyun oynadığım için kolay seviyesini seçmiştim. İlk oyun hoşuma gitti. Witcher 2'ye başladım fakat daha oyunun başında olmama rağmen oyun çok zor. İlk başta inventory kısmı zor gelmişti alıştım az çok. Fakat dövüşlerde hiçbir şey yapamıyorum. Normal seviyede açtım bu sefer. Fakat yaratıklar 1-2 vuruşta öldürüyolar beni. Malena görevinde mağaraya girdim. Hem çok yaratık var hem güçlüler. Birkaç kez denedim oyundan soğudum. Ben mi yanlış bir şey yapıyorum yoksa gerçekten zor mu? Witcher 3'ü oynamak istiyorum o yüzden seriyi bırakmakta istemiyorum. Witcher 2 ile ilgili tavsiye ve taktikleriniz var mı?

Direkt hikayeyi oynayıp bitirmek istiyorsanız, Witcher 2 trainer indirebilirsiniz. Ama bence alışıp bitirseniz daha iyi olur.

Oyunu bitirmiş birisi olarak bir taktik veriyim. Zorda oynamak için top olmanız gerekli. Evet yazım hatası değil, top olacaksınız. Vur top gibi yuvarlan, bıçak fırlat, bomba at top gibi yuvarlan. 2 ya da 3 hamlenizden birisi top gibi yuvarlanmak olmalı.
Ayrıca düşmanın arkanıza geçmesine izin vermeyin ekstra hasar veriyorlar. Oyunun sonuna doğru yetenek ağacı sağolsun baya gelisiyorsunuz. Son kısımda oyun kolaylaşıyor.

Oyunu bitirmiş birisi olarak bir taktik veriyim. Zorda oynamak için top olmanız gerekli. Evet yazım hatası değil, top olacaksınız. Vur top gibi yuvarlan, bıçak fırlat, bomba at top gibi yuvarlan. 2 ya da 3 hamlenizden birisi top gibi yuvarlanmak olmalı.
Ayrıca düşmanın arkanıza geçmesine izin vermeyin ekstra hasar veriyorlar. Oyunun sonuna doğru yetenek ağacı sağolsun baya gelisiyorsunuz. Son kısımda oyun kolaylaşıyor.
Witcher 1'i kolayda oynadım. Witcher 2'yi normalde oynuyorum ama yine de çok zor geldi bana. Dediğiniz gibi yuvarlana yuvarlana öldürmeye çalışacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı