Witcher 3 alınır mı?

Bilalmorgan

Femtopat
Daha fazla  
Uzun süredir çok övüldüğünü gördüğüm bir oyun Witcher 3, RDR 2 de 500 saatim var RDR 2'yi beğendiysem Witcher beğenir miyim? Sizce yani alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 3 bambaşka bir oyun aslında. Beğenme olasılıgınız yüksek. İndirimlerde çok iyi fiyata düşüyor alabilirsiniz.

Uzun süredir çok övüldüğünü gördüğüm bir oyun Witcher 3, RDR 2 de 500 saatim var RDR 2'yi beğendiysem Witcher beğenir miyim? Sizce yani alınır mı?

RDR2 oynadıktan sonra sıkılmadan oynayabildiğim 2 hikayeli oyun vardı biri AC Odyssey diğeri de Witcher 3. ama 30 dolar vermektense indirim beklenebilir ben 1-2-3 toplu olarak 12 liraya almıştım birkaç sene önce.

Alınır grafikeri 10 yıldır bir yere gitmiyor. Güzel oyun bende başlayasım var. Konsola 13 TL aldım duruyordu. Online oyun seven biri olarak ilk oynamayı düşündüğüm oyun.

30 dolar verilmez geçen Epic'te 128 TL mi neydi.

Öncesinde 1 ve/veya hiç olmazsa en azından 2'yi oynamayı düşünmüyorsanız hâlâ önceden başka bi' konuda yazdığım gibi düşünüyorum.
Güzel oyun, oynanır da ama öncesinde Witcher 1 ve/veya en azından 2'yi oynamayacaksanız, hikaye özeti izleyip geçecekseniz "kesinlikle oynanır" demezdim. Hikayeye sonundan girmiş olacaksınız, arada bi' "Abi hatırlıyor musun, bi' gün tapınakta tandır yapın demiştin" gibisinden önceki oyunlara gönderme yapılan mevzular olacak, anlamayacaksınız.

Yani sadece hikaye anlatımlarında üstünkörü anlatılanlardan bildiklerinizle oyunları bizzat oynamaya kıyasla belki eksikliğini hissedersiniz, oyun zevkinizi etkiler belki.

Onun dışında bi' şekilde başlarsanız, oyun yavaş açılan bi' oyun. Onu bilerek/kabullenerek oynayın.
Oyun başındaki Ak Bostan kısmından sonra yavaş yavaş açılmaya başlasa da devamındaki Velen kısmı bitene kadar kendini tam olarak gösteremiyor sayılır.

Siz belki öyle hissetmeyebilirsiniz ama olur da hissederseniz Ak Bostan + Velen sonrası oyun artık akıp gidiyor, aklınızda bulunsun.

Onun dışında diğerlerinin de dediği gibi mümkünse indirimde alın. O zamanlar çok geride kaldı tabii ama zamanında DLC'leriyle birlikte 20 TL'ye alınabiliyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı