Sürprizbozan Witcher 3 Emhyr'in şükran ödülü ne?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sprexty

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle Kaer Morhen savaşı bitti. Ciri'yle Emhyr'e gittik. Kraliçe yapılıyormuş sanırsam. Onu yapmaya çalışacağım. İyi son bu mu? Onu da söylerseniz sevinirim. Ayrıca o 4000 Kron'u reddettim ve dedi ki şükran ödülü falan ama hiç bahsetmedi. Nedir bu şükran ödülü?

Parayı reddettiyseniz ödül olarak şimdiye kadar kahverengi kısrak olan Roach'ın yerine Emhyr diyalogda bahsettiği siyah safkan Nilfgaard aygırı veriyor. Roach'ı bir sonraki çağırışınızda fark edebilirsiniz.
Tek farkı görüntüsü, hızı veya dayanıklılığında bir değişiklik olmuyor.
Ciri'nin hayatta kaldığı iki son arasında genellikle Yaratık Avcısı sonu "iyi", İmparatoriçe sonu "acı tatlı" dense de hangisinin daha iyi, daha doğru olduğu tartışılır. Bana kalırsa "İmparatoriçe Ciri" sonu daha iyi.
İmparatoriçe sonunda Ciri'nin dediği gibi, "Kaçmayı bırakmam gerekiyordu. Bir şeyleri değiştirmek istiyorsam bunu kimsenin bilmediği köyler için yaratık avlayarak yapamam." Bence Ciri'nin yöneteceği Nilfgaard'a kıyasla, Emhyr'in yöneteceği Nilfgaard daha acımasız, daha sert olacaktır. Kuzey Krallıkları (ve Nilfgaard'ın vasalı olarak bağımsızlığı verilen Temerya) için Ciri'nin daha iyi olacağını düşünüyorum.
İmparatoriçe olmaya alışması zaman alacaktır tabii, ama aynısını diğer son için de söyleyebiliriz. İşleri yaratık avlamak olan Witcherlara bile güvenmeyen, hatta paralarını vermemek için bahane bulmaya uğraşan insanların Ciri'ye de aynısını yapacağı kesin.
Yine de size kalmış tabii, sonu gördükten sonra "iyi" olup olmadığına kendiniz karar verebilirsiniz.

Ciri'nin İmparatoriçe olabilmesi için Nilfgaard'ın savaşı kazanması, Nilfgaard'ın savaşı kazanabilmesi için de Radovid'i suikast görevini yapmanız ve görevin sonrasında Roche'un tarafını tutmanız gerekiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı