Sürprizbozan Witcher 3 gemideki görev nasıl yapılır?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ysfakbyr06

Kilopat
Gemideki cin tek atıyor, bossları kesmenin sırrı iyice karakteri kasıp da gitmek mi? Ama haritada göremiyoruz ki boss olduğunu, birden karşımıza çıkıyor. Cin görevi nasıl yapılır?

Oyunu silmiştim görev gecemeyince sağ olun deneyeceğim
Hocam fazla sinirlenmeyin. Witcher hakkında bilmeniz gereken bir şey varsa o da yan görev oyunu olduğudur. Yan görev, kontrat yaparsınız, güçlenirsiniz, altın kazanırsınız ve ekipman geliştirirsiniz. Bunları yaparken de XP kazanarak yetenek ağacından skillerinizi geliştirebilirsiniz. Çok klasik bir RPG oyunu. İlk RPG deneyiminiz mi?

Hocam fazla sinirlenmeyin. Witcher hakkında bilmeniz gereken bir şey varsa o da yan görev oyunu olduğudur. Yan görev, kontrat yaparsınız, güçlenirsiniz, altın kazanırsınız ve ekipman geliştirirsiniz. Bunları yaparken de XP kazanarak yetenek ağacından skillerinizi geliştirebilirsiniz. Çok klasik bir RPG oyunu. İlk RPG deneyiminiz mi?

İlk defa RPG türünde Witcher 3 oynuyorum boss u geçemeyince sandım ki kilitlendi oyun geçilmediği için kaldı sandım ve ileriki bosslarda da zorlanırım böyleyse dedim sildim

İlk defa RPG türünde Witcher 3 oynuyorum boss u geçemeyince sandım ki kilitlendi oyun geçilmediği için kaldı sandım ve ileriki bosslarda da zorlanırım böyleyse dedim sildim
Hocam emin olun ondan daha zor boss yok. Ekipmanlarınızı geliştirin tekrar deneyin. Ayrıca yetenek ağacınızı atar mısınız? İlk kez oynuyormuşsunuz. Yardımcı olayım isterseniz.

Oyunu sildim geri yükleyeceğim oyunun en zor boss u nedir DLC'ler hariç
DLC'leri de dahil edin çünkü yine cevabımız o Cin oluyor.
Bu arada bir şey farkettim. Bu bossu nerflemişler. Siz ekipmanınızı geliştirin hocam.
1672433767493.png

Cin i yenemezsem boşa geri yüklemiş olurum kesin onu kesebilir miyim kılıcı güçlendirebilirsem
Hocam yenersiniz ama lütfen ana görevden yardırıp gitmeyin. Güçlenmeniz için yan görev yapmanız lazım ve yan görevler cidden çok kaliteli. Ekipmanlarınızı güçlendirin ki tercihim ?'lerinden bulduğunuz ekipmanları kullanmanız. İksirleri üretin, geliştirin ve kullanın. Ayrıca muhtemelen yetenek ağacınızı henüz kullanmadınız bile. Bu dediklerimi yapın, inanın zevk alacaksınız ve bossu keseceksiniz. Ayrıca boşa yüklemiş olmayacaksınız. Witcher kaliteli oyundur. Siz sadece ana görevlerden yardığınız için güçlenemediniz ve oyun zevkiniz kaçtı. Kontrat ve yan görev yapın. Ayrıca söylemeyi unutmuşum: Elementa yağı kullanın. Dimerityum bombası kullanmayın çünkü Quen kullanmanızı engelliyor ve hiçbir işe yaramıyor. En etkili olacak işaretiniz Quen. Arkasından güçlü vurun ve kaçın. Witcher'da arkadan vurduğunuzda daha fazla vurursunuz. Bu sizin için de geçerli. Arkanızdan hasar yemeyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı