Witcher 3 gerçekten güzel mi?

• Konuyu başlatan hobidi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 164
  • Görüntüleme 10.439
Burada klasik ilk 2 oyunu oynamadan direkt 3.oyunu oynayan Witcher fanboylarıyla uğraşıyoruz.
Serinin bütün kitaplarını okudum. İlk 2 oyunun da özetlerini okudum ne anlatıyorsunuz siz ? Hikaye bütünlüğü açısından sadece karakterleri bile tanısak yabancılık çekmeyeceğimiz bir oyun Witcher 3. ilk 2 oyunu da oynadınız diye alkış falan mı bekliyorsunuz ?

Burada klasik ilk 2 oyunu oynamadan direkt 3.oyunu oynayan Witcher fanboylarıyla uğraşıyoruz.

Hocam ben fanboy değilim ancak oyun kötü diyemem kategorisinin iyi oyunlarından biri ve 1. ve 2. oyunu oynamak istemeyen adam YouTube'dan özetine bakabilir lütfen daha fazla abartmayın.

2 tane metin 2. ile uğraşıyoruz şurda.

İşte sana göre öyle geliyor. Hikaye sunumunda Witcher 3 ün aldığı ödülleri saysam 2 sayfa argüman çıkacak şurada.
Bana guzel gelmeyen, digerlerine guzel gelmistir.
Aksiyonun bayik oldugu asikar yalniz.

Ayrica sen toxic bir bireysin, bunu belirtmeliyim.

Hocam 2 oyununda motoru farklı ayrıca W3'ün NPC'leri gerçekten sağlam yapılmış her birinin hayat döngüsü var.
Balon oyun olsa 251 tane ödül almazdı zaten. TLOU bile 241 tane almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Ben anafor bir de uzuv koparma mutasyonuyla aksiyonundan çok keyif alıyorum şahsen. Ama yine de en iyi yanı hikaye sunumu :)

Build oynanışı oldukça etkiliyor, samurai Build'i ile oynarsan katana herkesi tek vuruşta alıyor ve uzuvların parçalanma olayı olduğundan vuruş hissi 10 kat daha iyi Witcher'dan.
Herkese tek atarken dandik yapay zekayı ve kötü yakın dövüşü görmüyorsun aksine keyif veriyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Koyduğunuz video bile komedi. Kılıç hareketlerinin hiçbiri gerçeğe uygun değil zaten 1. şahıs olması kafadan eksi. Witcher 3'te anafor skillini açarsanız tam bir görsel şölen oluyor.

Yan görevleri bile pek çok oyunun ana görevlerine taş çıkartır.
Yan görevleri sadece genel açık dünya oyunlarından daha iyi yoksa gidip bir RPG ile karşılaştırırsan oldukça aşağıda mesela Dragon Age Origins, FalloutNV, TES, Divinity Original Sin 2 gibi oyunların yanından geçemez.

Koyduğunuz video bile komedi. Kılıç hareketlerinin hiçbiri gerçeğe uygun değil zaten 1. şahıs olması kafadan eksi. Witcher 3'te anafor skillini açarsanız tam bir görsel şölen oluyor.
Dostum bu oyun ile gerceklik paralel degil ki. Ozel etkilerle oynuyorsun.
Külliyen yalan. Ubisoft oyunlarında ana görevlerde sağdan soldan çalı, çırpı, tüy toplamayı tercih etmiyorsan tabi
Witcher'da da yapmiyorsun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı