Witcher 3 hangi yan görevleri yaparsak hızlca Ciri'yi buluruz?

Oyunu iki kez bitiren arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla sonuna doğru bulabilirsiniz. Daha çok yol var gibi.
 
Ana Görevlerden gidersen hızlıca bulursun. Yalnız bazı yan görevler devre dışı kalacaktır. Ya da bazı yan etkinliklerin ana göreve etkisi olmayacaktır. Bir de underlevel hissedebilirsin sadece ana görevlerden gidersen. Bir de ana görevler işte çok güzel diyemem. Bu arada ana görev desek de daha çok cilanlanmış yan görev gibilerdir. Kanlı Baron çok sevilir. Ama Ciri A şehrinden B şehrine diyecek diye yapmadığımız şey kalmaz diğer görevlerde üç aşağı beş yukarı böyle.
 
Ciri'yi hızlı şekilde bulmak istiyorsan hiç yan görev yapma. Tamamen ana görevlerden ilerle. En hızlı şekilde böyle bulursun. Ancak böyle yaparsan mesela Ciri'yi bulduğumuz yere giderken oyun zorunlu olarak kayıt aldırıyor ve geri dönüşü olmuyor. O kısma kadar gelen yan görevleri ve Ciri ile alakasız olan ana görevleri hiç yapmazsan toplu halde başarısız olarak kırmızı bölgeye geçiyor bir sürü görev. Oyunun dünyasındaki bir takım grupların kaderini kötü etkilemiş sayılıyorsun böyle yaparsan.
 
Hangi ana görevler seni direkt olarak Ciri'ye götürür diye merak ediyorsan Witcher 3 speedrun izlersen orada adamın hangi görevleri takip ettiğini görebilirsin mesela.
 
Ciri bir ana hikaye karakteridir. Onu ana hikaye dışında öyle kolay kolay bulamazsın, karşılaşamazsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı