Witcher 3 hiç sarmadı

Sufurcan

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, bir süredir çevremdeki herkesten oyun önerisi istiyordum tüm arkadaşlarım, Witcher 3 başla kanka saracak RDR2 gibi bir daha başka oyun oynamak istemeyeceksin dediler fakat oyunu 1-2 saat arası oynadım, yok arkadaş içine çekemedi yahu sürekli bir yere git konuş nereye kadar arkadaşım ya. Side mission yapmak istedim e bu nasıl bir side mission 3 dakika falan sürdü. Oyun beni içine çekemedi ve rezalet bir yapım.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Sufurcan 1-2 saat çoğu oyunda güzel değil. God of War'da bile(2018).ak baston seni biraz sıkacaktır ve oradaki yan görevlerde kötü. Velen'e geçince kanlı Baron'un mekanındaki panoda güzel görevler vardı. Bazı görevler zor gelebilir. Kaç seviye istediği yazıyor zaten. Oyun yine sarmaz ise sana hiç RPG sarmıyordur. Fast travel ve ulaşım oyunda çok easy ve hikayeside güzel denebilir. Türkçe olduğundan diyaloglarda tamamen içine çekiyor. Dediğim gibi sana RPG sarmıyor olabilir.

Merhaba, bir süredir çevremdeki herkesten oyun önerisi istiyordum tüm arkadaşlarım, Witcher 3 başla kanka saracak RDR2 gibi bir daha başka oyun oynamak istemeyeceksin dediler fakat oyunu 1-2 saat arası oynadım, yok arkadaş içine çekemedi yahu sürekli bir yere git konuş nereye kadar arkadaşım ya. Side mission yapmak istedim e bu nasıl bir side mission 3 dakika falan sürdü. Oyun beni içine çekemedi ve rezalet bir yapım.

Anladığım kadarıyla RDR2 oynamışsın oyunun ilk saatlerinden bırakıp da rezalet bir yapım demenin ne kadar sığ bir bakış açısı olduğunu öğrenemedin mi daha.

Önce kendini tanı, el lafıylan iş yapma. Zevk kişiseldir, el zevkini kendine monte etmeye kalkışma. Kendi sevdiğin oyunu kendin bulursun zaten.

Oyun rezalet değil, size hitap etmemiş. Açık dünya ve aksiyon RPG oyunları genel olarak böyledir.

Başka oyunlar oynayın.

Oyun konuşma simülatör gibi geldi. Hitap etmedi.

Önce kendini tanı, el lafıylan iş yapma, kendine monte etmeye kalkışma. Kendi sevdiğin oyunu kendin bulursun zaten.
Oynadığım en kötü oyun. Ayrıca 2015 yapımı

Oyun konuşma Simulator gibi geldi. Hitap etmedi.

Oynadığım en kötü oyun. Ayrıca 2015 yapımı

Sana göre öyle, kendine uygun olanı en iyi kendin bulursun. 5 parmağın 5'i bile bir değil, zevk almak gibi bir konuda ortak paydada buluşup buluşmadığının hiçbir anlamı yok.

Bu oyunun en büyük günahı yavaş açılması zaten. Sağda solda (her ne kadar bi' yerden sonra oyun kendini haklı çıkarsa da) abartıldığı için girilen beklentileri karşılayamayabiliyor.

Başlangıçtaki (sizin oyunu bıraktığınız) Ak Bostan kısmı tamamen "tutorial" niteliğinde, oyunu öğretip alıştırmaya dayalı. Çevrenin güzel olması dışında pek bi' olayı yok. Oyun yavaş ve karakter açısından da güçsüzsünüz.
Ak Bostan'dan sonraki Velen ise atmosfer açısından alabildiğine karanlık bi' yer. İç açıcı bi' tarafı yok. Karakter açısından yavaş yavaş güçlenmeye başlıyorsunuz ama oyun hâlâ yavaş.

Ak Bostan ve Velen'den sonra gelen Novigrad itibariyle artık oyun iyice akıp gidiyor, eleştirip takılabilecek pek bi' tarafı kalmıyor (bence) ama bu noktaya gelene kadar da oyunun %30'unu falan oynamış oluyorsunuz... Katlanması kolay mı veya ne kadar kolay, tartışılır.

Bi' diğer sıkıntısı da bana kalırsa öncesinde iki oyunluk bi' birikim olması. Hikaye özetlerine bakılıp 3'e geçiliyor, eyvallah ama öyle de oyunları (hadi 1 olmasa bile en azından 2'yi) bizzat oynamamış olmanın eksikliği hissediliyor bence.

Seriye ve karakterlere dair bi' bağınız, temeliniz olmuyor, amacınız ne ve 3. oyuna kadar neler yaşandı bilmiyorsunuz ya da anca üstünkörü biliyorsunuz. Kitaplar zaten Hak getire... Az çok oyun zevkini etkiliyordur.

Günün sonunda sarmadıysa yapacak bi' şey yok, belki ileride olur. Mümkünse öncesinde 2'yi ve yetişirse 1 Remake'i oynarsınız, falan. Olmazsa da dünyanın sonu değil, başka oyunlarla yolunuza bakın.

Sırf "iyi" olarak anlatılıyor diye, ilgi duymadan sırf nasılmış görmek için hangi oyunu oynamaya çalışsanız keyif almazsınız herhalde.

Sonuç olarak rol yapma oyunu olan hiç bi' oyun uzun ve detaylı hikayeler ve konuşmalar olmadan olmuyor (harbiden "rol yapma" anlayışıyla yapıldılarsa tabii).
Olay aksiyona gelene kadar mevzuların sakin geçmesi, aksiyondan daha çok keyif almanızı sağlıyor bana kalırsa.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı