Witcher 3 iyi bir oyun mu?

Bende sevemedim ancak oyun hala bende duruyor.
 
Bu oyunun öncesinde 8 kitap 2 oyun var normal yeni bir 'entry'de tanıtmak istemesi, bu yavaşlığı ara sahneleri falan sevmediysenir RDR 2 aldığınızda nasıl bir başlık açacaksınız düşünemiyorum. 😃

Harbiden Witcher 3 iade edip RDR2 alacağım diyor. Ona başlarsa ilk 20 dakikada kalp krizinden gider muhtemelen.
 
Sıkıntı bende mi bilmiyorum, ama oyun bana oynanışı geliştirmemek için oyunu ara sahneye boğmuşlar gibi geldi. Oyunu 1 saat oynayıp iade ettim. 1 Saat'in 10 dakikasında kontrolü elime alabildim. Gerçekten beğenen veya benim gibi düşünen var mı yoksa bu konuda sıkıntı bende mi?
Oyun rol yapma ve hikaye üzerine kurulu ki oyunun başlangıcında tabiki ara sahne bol olucak. Oyuna katılan detaylar o kadar fazla ki 1 saatte iade ederek hakkını yemişsiniz bana kalırsa.
Düzgün bir savaş mekaniği yok, eğitim bölümünde ihtiyara sağ tıkladığımızda hem koruma hem atak yapan bir mekanik vardı, orada bana söylediği şekilde yapmama rağmen 10 tanesinden sadece 3 tane tutturabilmişimdir. Mekaniklerini beğenmedim,
Combat mekanikleri muhteşem denemez ama 2015'e göre gayet iyi ve işaretler,mutasyonlar ve vuruş variyoslanları yeterince çeşitlilik katıyor zaten. Muhtemelen kombat kısmını beceremediniz Sekiroyu oynamayı deneseniz ilk 10dk da iade edersiniz heralde.
ayrı olarak sahne izlemek istesem film açarım oyunun 1 saatinin 50 dakikası neden ara sahne?
Oyun Hikaye ve rol yapma olduğu için olabilir mi?
 
Herkes her oyunu beğenecek diye birşey yok ama, Witcher 3 zor gelen adam acaba Souls Like oynarsa ne yapacak ? İlginç. Bizde hikaye derinliğine inen oyuncu sayısı çok az, vur patlasın çal oynasın misali sağda solda kesip biçmek istiyoruz genelde. RDR2 den sıkılanların çoğuda bu sebeple sıkılıyor zaten. Siz Call of duty devam edin hocam.
 
Dostum daha 1 saat oynamışsın. Ne mekaniği gördün de beğenmedin? Ayrıca böyle uzun oyunlarda ilk 1 saatte ara sahne vs. izlemen gayet doğal bir durum. Ayrıca o kadar ara sahne de yoktu diye hatırlıyorum( tekrar bakmam lazım, emin değilim)
2-3 yıl önce oynadığım için pek hatırlamıyorum. Ama aklımda kalan tek şey mekaniklerinin zor olmasıydı.
 
Herkes her oyunu beğenecek diye bir şey yok ama, Witcher 3 zor gelen adam acaba souls like oynarsa ne yapacak? İlginç. Bizde hikaye derinliğine inen oyuncu sayısı çok az, vur patlasın çal oynasın misali sağda solda kesip biçmek istiyoruz genelde. RDR2'den sıkılanların çoğuda bu sebeple sıkılıyor zaten. Siz Call of Duty devam edin hocam.

Ahahah, Activision Blizzard haksız ban attı bana onu da oynayamıyorum 🙃
 
Ahahah, Activision Blizzard haksız ban attı bana onu da oynayamıyorum 🙃
Yani hocam, oyunlara biraz sabır edip şans verin diyeceğim ama çok erken sıkılıyor ve ara sahne izlemek hoşunuza gitmiyorsa bu zor. O yüzden üstelemedim zaten. Fakat yine de bu şekilde yapmanızı tavsiye ederim, çünkü bu şekilde zevk alacağınız oyun sayısı çok kısıtlanır.
 
Zevk meselesi tamamen. Ben bu tarz oyunları sevdiğim için Witcher 3'ü keyifle oynuyorum şahsen. Daha önce korsan da bütün DLC'ler ile birlikte bitirmiştim. Steam sürümünü satın aldım 100 saatim falan var cidden güzel oyun. Witcher 3'ü sevmeyen adam RDR2 oyununu da sevmez bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı