Witcher 3 iyi bir oyun mu?

RDR'den de vazgeçtim 150 GB yerim yok :D

Cyberpunk alacağım.

Benim gibi olan varsa Cyberpunk akıp gidiyor, haberiniz olsun.
Hacı cyberpunk’ı ne zaman aldın, ne zaman oynadın, ne zaman akıp gittiğine karar verdin anlamadım. 5 dakikada ne anladın oyundan? Saydığın oyunların hepsi harika oyunlar bu arada. RDR2 için yerim yok diyip almamak mantikli değil, yer açıp oynaman lazım o oyunu. Witcher 3 harika bir oyun ancak diyecek bir şey yok zaten seni sarmadıysa ben istediğimi söyleyeyim işe yaramayacak. Cyberpunk da çok güzel, onu bırakma bari.
 
Hacı Cyberpunk'ı ne zaman aldın, ne zaman oynadın, ne zaman akıp gittiğine karar verdin anlamadım. 5 dakikada ne anladın oyundan? Saydığın oyunların hepsi harika oyunlar bu arada. RDR2 için yerim yok deyip almamak mantikli değil, yer açıp oynaman lazım o oyunu. Witcher 3 harika bir oyun ancak diyecek bir şey yok zaten seni sarmadıysa ben istediğimi söyleyeyim işe yaramayacak. Cyberpunk'da çok güzel, onu bırakma bari.

5 saat oynadım Cyberpunk'ı PS üzerinden. Sattığım için erişimim yok.
 
Sıkıntı bende mi bilmiyorum, ama oyun bana oynanışı geliştirmemek için oyunu ara sahneye boğmuşlar gibi geldi. Oyunu 1 saat oynayıp iade ettim. 1 Saat'in 10 dakikasında kontrolü elime alabildim. Gerçekten beğenen veya benim gibi düşünen var mı yoksa bu konuda sıkıntı bende mi?
Valla hocam dün yükleyip Bi 1 saat oynadım sadece dediğiniz gibi sinematik fazla ama izlemesi gerçekten sarıyor, en azından beni sardı. En son bir kafedeydik o kısımda kaldım ve devamını oynamak için sabırsızlanıyorum.

Düzgün bir savaş mekaniği yok, eğitim bölümünde ihtiyara sağ tıkladığımızda hem koruma hem atak yapan bir mekanik vardı, orada bana söylediği şekilde yapmama rağmen 10 tanesinden sadece 3 tane tutturabilmişimdir. Mekaniklerini beğenmedim, ayrı olarak sahne izlemek istesem film açarım oyunun 1 saatinin 50 dakikası neden ara sahne?

İade ettim RDR 2 alacağım.
RDR 2 daha iyi bir oyun hocam zaten ama onda da hikaye çok yavaş ilerliyor bilmiyorum sevecek misiniz.
Sürekli çökme problemi yaşamasam bende güzelce oynayacaktım.
 
Vallahi hocam dün yükleyip bir 1 saat oynadım sadece dediğiniz gibi sinematik fazla ama izlemesi gerçekten sarıyor, en azından beni sardı. En son bir kafedeydik o kısımda kaldım ve devamını oynamak için sabırsızlanıyorum.

RDR 2 daha iyi bir oyun hocam zaten ama onda da hikaye çok yavaş ilerliyor bilmiyorum sevecek misiniz?
Sürekli çökme problemi yaşamasam bende güzelce oynayacaktım.

Cyberpunk aldım oynadığımda bayağı hoşuma giden bir oyundu. Üstelik tam bugpunk memeleri varken oynamıştım ona rağmen keyifliydi. Şuan indiriyorum. Bakacaaaz.

Cyberpunk'ı bitirince RDR 2'ye de başlarım.
 
Cyberpunk aldım oynadığımda bayağı hoşuma giden bir oyundu. Üstelik tam bugpunk memeleri varken oynamıştım ona rağmen keyifliydi. Şuan indiriyorum. Bakacaaaz.

Cyberpunk'ı bitirince RDR 2'ye de başlarım.
Bende witcher 3'e Cyberpunk 2077'den sonra başlarım dedim ve Cyberpunk 2077 oynuyorum. Bitirdikten sonra witcher 3, sonrasında RDR 2'yi tekrardan yükleyeceğim. Hepsini hallettikten sonra watch dogs serisine başlarım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı