Witcher 3 Karakter geliştirme

Emir Everett

Centipat
Katılım
23 Mart 2021
Mesajlar
43
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Dostlar resimde görmüş olduğunuz üzere mutajenim güçlendi fakat neleri geliştirmem gerektiğini bilmiyorum. Neleri geliştirmeliyim? Önerileriniz neler?
Oynayış şeklim Quen+Dodge ve zorluk Death March.

resim_2021-04-18_144042.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yeniyim oyunda. İgni denen şeyi basın hocam. Alev kusuyor Geralt. Dövüşte bayağı işe yarıyor.
 
Quenn basarak oynuyorsanız tam set Ayı Efsunger Setini kullanabilirsin. Verdiği bonus Quenn kullananlar için baya iyi. Build içinse eğer dediğim gibi Ayı setini kullanmak istiyorsanız öncelikle tüm Quenn yeteneklerini basıp, güçlü saldırıda ilk 3'ü, hızlı saldırıda ise sadece Anafor'u basabilirsiniz. Özel mutajenlerde ise Oföri'yi kullanıp, Simya'da yükseltilmiş ve kazanılmış tahammülü yeteneklerini açarsanız güzel bi kombo elde etmiş olursunuz.

Edit: Şimdi farkettim leveliniz 48'miş. Büyük ihtimal dediğim buildi yapmak için yeterli yeteneğiniz yok. YouTube'da 50 level build yazıp kendi oynanış stilinize en yakın olanı seçip oynayabilirsiniz.
 
İlk olarak “Gurme” özelliğini açın, yemek yediğinizde 20 dakika boyunca canınızı dolduracak. Seçtiğiniz efsunger setine göre yine “genel” kısmından bir özellik açın. Tek geliştirme puanı ile en etkili olan özellikler saydığım bu ikisi.

Genel olarak hızlı saldırılara puan vermişsiniz. Grandmaster Kedi Seti yapabilirsiniz, enerjiniz hızlı dolacağı için bol bol Quen basmanıza da yarayacaktır.
 

Geri
Yukarı