Witcher 3 keyif vermiyor

Bende oyunun ilk 3-4 saatini öyle oynadımda ne zaman berbatçık diye biz annesiz ( küfür olarak değil annesi kaçıyor berbatçık düşünce) 1 saat onu kesmekle uğraştım ondan sonra oyun akmaya başladı bu arada o kısma gelirsen benim çözmem 1 saatimi aldı sana tavsiye hiç düz vurma Full yakan skill at arada 500 falan vuruyor bayağı damage yiyor yani bir 2-3 saat daha oynamayın sarmazsa alt F4.

Şey benim 50 saatim var bence geçtim ben oraları.

Bu iyi niyetli yoruma bu kadar ofansif bir yorum yaptığına göre "boş yapan" sensin. Ayrıca Witcher 3'ü o kadar severek oynamış biri değilim, sadece insanların bu tutumundan hoşlanmadığımı dile getirdim. Kendimi ifade etmem sana çok felsefik geldiyse o senin sorunundur, ek bir çaba göstermedim. Ayrıca nicelik senin için nitelikten önemliyse, gidip en popüler oyunu oynayıp hiçbir tartışmaya girmemen senin için daha iyi olur. Ne de olsa "herkes seviyorsa sen de seviyorsundur". Son olarak insanların "felsefik" yorumlarına "eleştiri" getirirken anlatım bozukluğu yapma ve daha dilimize dün girmiş, ne olduğu belli olmayan "boş yapmak" gibi tabirleri kullanma mümkünse, hiç ciddiye alamıyorum.

Sen daha herkes seviyorsa büyük ihtimalle ben de seviyorumdur lafını anlayamayacaksan bırak bu işleri. Ben senin için açıklyayayım, bir oyunu oynayanların hiçbiri sevmiyorsa benim oyunu sevme ihtimalim yüzde 0'dır. O oyunu herkes ama herkes seviyorsa yüzde 100'dür. Oynayanların yarısı seviyorsa yüzde 50'dir.

25 50 saatte bitiren insanların hayattan zevk aldıklarına inanmıyorum gerçekten. Grisiniz gıp gri. 200 saatle bitirdim oyunu yine de yapacak o kadar şey vardı ki nasıl zevk aliyosun 25 saatte inanamıyorum.
Siz oyunu sevmemişsiniz anlaşılan, zevkler tartışılmaz.

Sen daha herkes seviyorsa büyük ihtimalle ben de seviyorumdur lafını anlayamayacaksan bırak bu işleri. Ben senin için açıklyayayım, bir oyunu oynayanların hiçbiri sevmiyorsa benim oyunu sevme ihtimalim yüzde 0'dır. O oyunu herkes ama herkes seviyorsa yüzde 100'dür. Oynayanların yarısı seviyorsa yüzde 50'dir.
Neden sen hesap makinesi misin? Verilerin dışına çıkamıyor musun?

Çok güzeldi bence evet ilk saatler Witcher 1 2'yi oynamayanlar için sıkıcı ama oynayan kişiler en azından çevremde daha az sıkılmışlar.

Emin olun ben ilk Witcher 3 oynadım ama o kadar zevkli geldi ki hem de çok büyük ön yargı ile yaklaşmıştım. O oyun mekanikleri fight sistemi resmen ön yargıma ve bana bir tokat oldu. Sonrasında diziyi izledim 1. ve 2. oyunu aldım şimdi de kitaplarını okuyorum. Bence 1 ve 2 oynanmadan da Witcher hastası olabilirsiniz.

Merhaba az önce Witcher 3 oynamak için girdim ve 1 saat içindeyse hemen çıktım oyundan. Ben de anlamadım neden yaptığımı. Oyun beni çok hızlı bayıyor tuhaf bir şekilde. Oyunun kalitesinde hiçbir sıkıntı yok, akıyor gidiyor oyun ama nedense çok bayıyor beni. Normalde bir oyunun başına geçtiğimde kolay kolay tek oturuşta 2 saat oynamadan bırakmam oyunu ama bu Witcher 3 için geçerli olmuyor. Oyundan alabilceğim keyfi nasıl arttırabilirim? (50 saatim var)
Demek ki Rpg oyunlar sarmıyor seni!

Emin olun ben ilk Witcher 3 oynadım ama o kadar zevkli geldi ki hem de çok büyük ön yargı ile yaklaşmıştım. O oyun mekanikleri fight sistemi resmen ön yargıma ve bana bir tokat oldu. Sonrasında diziyi izledim 1. ve 2. oyunu aldım şimdi de kitaplarını okuyorum. Bence 1 ve 2 oynanmadan da Witcher hastası olabilirsiniz.

Ben 1 çıktığında 1'i 2 çıktığında 2'yi 3 çıktığında 3'ü bitirdim.

İlk defa oynayacaklar için artık eski bir oyun olmaya başladı Witcher. Üstüne benzer mekaniklerde tonla oyun çıktı. Sonuç olarak sıkıyor olması normal. Sıkılmamak için karakterleri sevmeli, bağ kurmalı ve hikayeye kendini vermelisin yoksa 50-60 saat oynanabilecek bir oyun değil. Ek paketleri ile oynanmasını öneririm.

Oyunda 200 saat geçirdim, ana hikayeyi oynadıktan sonra ek paketleri de aldım hepsi muazzamdı. Oyuna 2016'da başlamışım beni de sarmadı. Sonra biraz oynadım. Alışınca başından kalkmadım. Şu an yerine oyun koyamıyorum. Bence sanat eseri bir oyun.

Merhaba az önce Witcher 3 oynamak için girdim ve 1 saat içindeyse hemen çıktım oyundan. Ben de anlamadım neden yaptığımı. Oyun beni çok hızlı bayıyor tuhaf bir şekilde. Oyunun kalitesinde hiçbir sıkıntı yok, akıyor gidiyor oyun ama nedense çok bayıyor beni. Normalde bir oyunun başına geçtiğimde kolay kolay tek oturuşta 2 saat oynamadan bırakmam oyunu ama bu Witcher 3 için geçerli olmuyor. Oyundan alabilceğim keyfi nasıl arttırabilirim? (50 saatim var)
Olabilir öyle şeyler ben ilk Dlc leri bitirim yeni oyun + tan ana hikaye oynadım 53 level başladım.🤣🤣
Hem dlc leri görünce, dlc böyle ise oyun nasıldır diyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı