Witcher 3 keyif vermiyor

Tabii ki 1 saat oynayıp oyundan zevk almazsın oyunun zevkli yani hikayesiyken ilk 10 saatten çok anlayamazsın. Hikayeyi dinle ve eğlenceli olsun.

Keşke yazdıklarımı tam okusan.
Bende aynı durum Sekiro'da oldu aldım 20 saat oynayabildim sonrası sarmadı 10 dk oynayıp çıkıyorum, genelde zorluktan oldu Sekiro'dan ama bana zorluk hitap etmiyormuş, sanada RPG'ler sarmıyormuş gibi geldi bana.

Witcher 3'ü 2 yıl önce satın almıştım ve enis kirazoğlunun aşırı övmesi üzerine çok gazlı bir şekilde oyuna girdim ilk gün aralıksız 8 saat oynadım ve sevmemiştim sizin dediğiniz gibi RPG'ler bana göre değildi ama aradan 2 yıl geçti ve şu an AC Odyssey ve türlü RPG oyunları oynayarak zevk alabiliyorum. Sanırım Witcher 3'ün içinde olan bir şey beni oyundan koparıyor.

Bende normalde kolay kolay oyunları bitiremem veya 1-2 saatten fazla oynayamam. Ama Witcher beni içine çekti ve gayet keyifle oynuyorum. Zaten 50 saati geride bırakmışsınız bittiyse zorlamayın çok.

Keşke yazdıklarımı tam okusan.

Hayır anladım 50 saat oynamışsın ama hikayeyi dinlememişsin 1 saat ve 10 saati örnek olarak gösterdim. Şunu demeye çalıştım oyunu hikayeyi dinlemeden 200 saat oynasan dinleyerek oynadığın 10 saat daha zavkli gelir demeye çalıştım ama yanlışlıkla direk gönderdim tam yazamadan.

Sıkıntı orada bir bitiremedim oyunu yoksa çok kafaya takmayacağım.
Hikayeyi dinlediysen ve yan görevleri yaptıysan oyundan zevk almaman çok garip.

Hikayeyi dinlediysen ve yan görevleri yaptıysan oyundan zevk almaman çok garip.

Nasıl desem küçük eksiklikler sanırım beni oyundan koparıyor mesela en son oyundan çıkmamın sebebi bir bug olmuştu ve kızıl gözün staminası yenilenmiyordu çok işkence çektirdi bana bütün yolları denedim sonrada yeter diye kapattım.

Evrene nereden başladınız hocam? İlk oyunları veya kitapları biliyor musunuz? Bunlar biraz önemli W3 için, karakterleri ve geçmiş olayları bilmemek oyuna bağlanmanızı engelleyebiliyor.

Enis kirazoğlunun Witcher 3'ü inanılmaz fazla övmesi üzerine gaza gelip direk W3 aldım ve onu oynadım. Kitaplara ve eski oyunlara bakmadım.

Enis kirazoğlunun Witcher 3'ü inanılmaz fazla övmesi üzerine gaza gelip direk W3 aldım ve onu oynadım. Kitaplara ve eski oyunlara bakmadım.
Sıkılmanızın sebeplerinden biri bu büyük ihtimalle. Karakterlerin kim, ne olduklarını bilmiyorsunuz sanırım. Bu da onları önemsiz kılıyordur sizin için. Eski oyunlardan ve kitaplardan bilgi edinmeye çalışın. Direkt olarak W3'den başladığınız için kafanız allak bullak olabilir :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı