Witcher 3 kılıçlar nerede yaptırılır?

Dennisse

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, The Witcher 3'de bir sürü kılıç diyagramım var fakat işletemiyorum çünkü demircilerin seviyeleri düşük. Acaba nerede yaptırabilirim bu kılıçları?

O kız en iyi zırhçı değildir. Kaynak alabilir miyim acaba? Fergus Usta İşi zırhlar bile yapıyor.
Bize bir görev veriyor usta zırhçılar diye undvik adasından özel malzemeler almamızı istiyor onları getirince bize zırh yapıyor ama o zırha nilfgaard komutanı çöküyor sonrasında yoanna bize zırh yapıyor
Bu da görevin linki : Master Armorers

O kız en iyi zırhçı değildir. Kaynak alabilir miyim acaba? Fergus Usta İşi zırhlar bile yapıyor.
Sonradan aslında o kızın usta olduğu ortaya çıkıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bize bir görev veriyor usta zırhçılar diye undvik adasından özel malzemeler almamızı istiyor onları getirince bize zırh yapıyor ama o zırha nilfgaard komutanı çöküyor sonrasında yoanna bize zırh yapıyor
Bu da görevin linki : Master Armorers
Allah Allah, o görevi hatırlamıyorum. Fergus'tan mı, Yoanna'dan mı alıyoruz?

Bir şey diyeceğim meditasyon yaparak sürekli bekliyorum burada ama Hattori yok. Nerede bulacağım tam olarak?
Sonradan aslında o kızın usta olduğu ortaya çıkıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• resim_2021-03-28_201310.png
    resim_2021-03-28_201310.png
    2,4 MB · Görüntüleme: 58
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı