O kız en iyi zırhçı değildir. Kaynak alabilir miyim acaba? Fergus Usta İşi zırhlar bile yapıyor.En iyisi fergus değil yoanna.
Bize bir görev veriyor usta zırhçılar diye undvik adasından özel malzemeler almamızı istiyor onları getirince bize zırh yapıyor ama o zırha nilfgaard komutanı çöküyor sonrasında yoanna bize zırh yapıyorO kız en iyi zırhçı değildir. Kaynak alabilir miyim acaba? Fergus Usta İşi zırhlar bile yapıyor.
O kız en iyi zırhçı değildir. Kaynak alabilir miyim acaba? Fergus Usta İşi zırhlar bile yapıyor.
Allah Allah, o görevi hatırlamıyorum. Fergus'tan mı, Yoanna'dan mı alıyoruz?Bize bir görev veriyor usta zırhçılar diye undvik adasından özel malzemeler almamızı istiyor onları getirince bize zırh yapıyor ama o zırha nilfgaard komutanı çöküyor sonrasında yoanna bize zırh yapıyor
Bu da görevin linki : Master Armorers
Allah Allah, o görevi hatırlamıyorum. Fergus'tan mı, Yoanna'dan mı alıyoruz?
Sonradan aslında o kızın usta olduğu ortaya çıkıyor.
Gece yarısında değil, gün batımında bekle.Bir şey diyeceğim meditasyon yaparak sürekli bekliyorum burada ama Hattori yok. Nerede bulacağım tam olarak?
Saat 20.00 civarlarına kadar meditasyon yap.Bir şey diyeceğim meditasyon yaparak sürekli bekliyorum burada ama Hattori yok. Nerede bulacağım tam olarak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.