Witcher 3 Ormanın Hanımları görevi yok

Akkuşlu

Centipat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar haritadaki bütün sarı ünlem işaretli görevleri bitirdim ve envanterimde ormanın hanımları adlı kitap var ve okudum. Yine de bir türlü ormanın hanımları görevi gelmiyor ve sağ tarafta Velen'deki diğer ipuçlarını incele. Baron'un karısını bul yazıyor, dediğim gibi kitabı defalarca okudum ama böyle bir görev yok. Diğer görevleri bitirdim.

Arkadaşlar haritadaki bütün sarı ünlem işaretli görevleri bitirdim ve envanterimde ormanın hanımları adlı kitap var ve okudum. Yine de bir türlü ormanın hanımları görevi gelmiyor ve sağ tarafta Velen'deki diğer ipuçlarını incele. Baron'un karısını bul yazıyor, dediğim gibi kitabı defalarca okudum ama böyle bir görev yok. Diğer görevleri bitirdim.

Yan görev ve ana görev ne kaldı atabilir misin oyunu çok önceden oynadığım için tam hatırlamıyorum.

J tuşuna basıp görevi değiştireceksiniz. Ekran görüntüsü de atarsanız daha iyi yardım edebilirim.
Yan görev ve ana görev ne kaldı atabilir misin oyunu çok önceden oynadığım için tam hatırlamıyorum.
Adsız.png

Büyük ihtimalle yan görevler kısmında bulunuyor hocam. Ana görevlerde yapmanız gereken genel olaydan bahsederken, yan görevler direkt olarak nereye gideceğinizi kimi veya neyi bulacağınızı gösteriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı