Witcher 3 oynandıktan sonra Witcher 1'in çok eski gelmesi

Sir Lewis

Hectopat
Katılım
31 Ağustos 2020
Mesajlar
2.184
Çözümler
7
Witcher serisine 3. oyun ile başlayan biri olarak, favori oyunlarımdan biridir.
Bugün 1. oyuna başlamak istedim ancak 3 saat ancak dayanabildim, daha fazla kendimi tutamadım. 😀
Combat sistemi benim için çok sorun değildi ancak oyun genel olarak çok eski kalıyor, Witcher 3 oynayıp buna geçince çekilecek yanı kalmıyor.

Şu anda Witcher 2 indiriyorum, bakalım sıkılmadan bitirebilecek miyim? Sizin ilk oyun ile ilgili düşünceleriniz nelerdir? 🙂
 
Hocam bende takıntıdır oyunları hep sıra sıra oynarım. 1. bitmediyse 2. oyunu oynayamam. Witcher 1 çok kötü geldiği için oynayamadım. Öteki oyunlarda kaldı onun yüzünden. Bir ara direnip 1'i bitirmeyi planlıyorum.
 
İlk oyun zaten serinin başlangıç oyunu ve haliyle çok eski. Combatları vs. çağ dışı. Fakat 2. oyun öyle değil. Hala gideri var. Ben de 3. oyun ile başlamıştım. İkinciyi oynarken hiç yadırgamadım. Ama birincisini oynamak zor.
 
İlk oyun hikayesi için oynanacak bir oyun. 2. oyunu severim hatta bazı kısımlarda 3.oyuna göre daha güzel bulduğum olmuştur.
 
@WTC
@LordxVader
@Buğra's
@Amiga

3. oyunu PS4 üzerinden oynadım, o dönem PC yoktu maalesef ilk 2 oyunu oynayamadım. Bilerek oynamamazlık yapmadım yani. 😃
Ben de direkt 3 ile başladım ama aşık oldum :) Ondan sonra diğerlerine baktım. Kimisi üçüncü oyundan başlayınca sevemiyor. Ben de tam tersi oldu. O yüzden birinci oyunun özet hikaye anlatımına internetten bakıp, ikinci oyunu oynayabilirsin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı