Açık dünya oyunu kendisi. Tek karakterle oynadığınız için pek strateji olmuyor. Farklı düşmanlarla farklı iksir vs kullanarak dövüşüyorsunuz. En fazla stratejisi budur bence.
15TL`ye strateji oyunu öneriniz var mı? Yok ise denemek için alacağım Witcher 3`ü. Açıklayıcı yorumunuz için teşekkürler.Açık dünya oyunu kendisi. Tek karakterle oynadığınız için pek strateji olmuyor. Farklı düşmanlarla farklı iksir vs kullanarak dövüşüyorsunuz. En fazla stratejisi budur bence.
Dostum vuruş hissini daha iyi yaşatmak için daha keskin
Straji ile igili olarak oyun içinde Gwent oynayabiliyorsunuz sadece .Hocam direkt hikaye oyunu ise, stratejik yönleri yoksa hiç benlik değil.
Hala Warband oynuyorum.
Eu4. multiplayer bile oynayabilirsiniz öneririm.15TL'ye strateji oyunu öneriniz var mı? Yok ise denemek için alacağım Witcher 3'ü. Açıklayıcı yorumunuz için teşekkürler.
Bu tür çatışmanın fazla olduğu oyunlar serilik gerektirdiği için mekanikler ve animasyonlar kaba tasarlanır. Ki rezil denecek kadar da kötü değil. Çoğu rpg oyunda görülür bu olay.Kesinlikle gereksiz abartılmış bir oyun daha az önce bitirdim oyunun hikayesi çok iyi onun dışında mekanikler falan rezil.Ama o fiyata daha iyisini bulamazsınız.
Darkest Dungeon öneririm ama saç baş yoldurtur şimdiden uyarayım.15TL`ye strateji oyunu öneriniz var mı? Yok ise denemek için alacağım Witcher 3`ü. Açıklayıcı yorumunuz için teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.