Merhaba, Witcher 3 için oyun zevkini arttıracak mod arıyorum, oyunu 2 kere bitirdim. Performansı çok fazla etkilemeyecek önerilerinizi bekliyorum hocalarım, 720p 45FPS civarı can çekişerek oynuyorum.
www.technopat.net
Ayrıca @BerkayZ87 hocamın yardımıyla Belleklerime OC yaptım, eskiden yine bellek yüzünden aldığım siyah ekranı şimdi de alma şansım var mıdır?
Eskiden CarLx (tam hatırlayamadım) hocam ile RAM'in XMP özelliğini kapatarak çözmüştük siyah ekran sorununu, bir daha buna benzer bir şey olmuştu.
Anlattığım birinci çözüm olmazsa kütüphaneden oyunu bulun ve sağ tıklayıp özellikler sekmesine girin, daha sonrasında yerel dosyalar kısmından. 'oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula' kısmına tıklayıp bir süre bekleyin.
Oyun tam ekrandaysa pencereli tam ekrana alın öyle deneyin.
Anlattığım birinci çözüm olmazsa kütüphaneden oyunu bulun ve sağ tıklayıp özellikler sekmesine girin, daha sonrasında yerel dosyalar kısmından. 'oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula' kısmına tıklayıp bir süre bekleyin.
Şuraya video bırakıyorum, 480p için kusura bakmayın.
Edit: Penceresiz'e aldım ve siyah ekran sorunu bitti fakat çözünürlük düştü, pikseller sayılıyor adeta.
Doğrulama yapacağım.
Hocam size acayip alakasız ve saçma gelebilir ama denemekten zarar gelmez. Bende de arada oluyor bu sorun PC uyku moduna geçince. Windows tuşuna basıp masaüstüne geliyorum ve monitörü kendi tuşundan kapayıp açınca sorun düzeliyordu. Belki işey yarar .
Hocam size acayip alakasız ve saçma gelebilir ama denemekten zarar gelmez. Bende de arada oluyor bu sorun PC uyku moduna geçince. Windows tuşuna basıp masaüstüne geliyorum ve monitörü kendi tuşundan kapayıp açınca sorun düzeliyordu. Belki işey yarar .