Witcher 3 sonrası Witcher eksikliğini giderebilecek bir oyun

ekstremum nokta

Kilopat
Daha fazla  
Normalde 3-4 ay önce Witcher 3'ü 3. defa bitirdim ve o zamandan beridir CS:GO takılıyorum. Ama son 2 haftadır Full Witcher 3 oynadım ve 80 küsurlük bir oynanışın ardından 4. defa bitirdim oyunu :D hikayeli bir oyun arıyorum, Witcher 3'ün eksikliğini giderebilecek. RDR2 yazmayın lütfen, bilgisayarım kaldırmıyor ve GeForce NOW'da yok. Bilgisayarım;
i3-2120 3.30GHz
Radeon HD 7700 2 GB.
8 GB 1333MHz.

Assassin's Creed Odysssey, Origins, Kingdom Come Delivarance deneyebilirsin. Hepsi indirimde şu an Steam'de. GeForce'de var 3 üde.

Normalde 3-4 ay önce Witcher 3'ü 3. defa bitirdim ve o zamandan beridir CS:GO takılıyorum. Ama son 2 haftadır Full Witcher 3 oynadım ve 80 küsurlük bir oynanışın ardından 4. defa bitirdim oyunu :D hikayeli bir oyun arıyorum, Witcher 3'ün eksikliğini giderebilecek. RDR2 yazmayın lütfen, bilgisayarım kaldırmıyor ve GeForce NOW'da yok. Bilgisayarım;
i3-2120 3.30GHz
Radeon HD 7700 2 GB.
8 GB 1333MHz.
Konudan bağımsız ama hangi ayarlarda kaç FPS aldınız hocam?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı