Geralt, genel olarak kadınlara düşkün biri aslında. Hearts of Stone DLC'sine de bakarsak, hikayeye ekstardan 1 hanımefendi daha ekleniyor.
Blood and Wine falan da derken hikayeyi 7-8 hanımefendiyle bitirme olanağı var
Geralt, genel olarak kadınlara düşkün biri aslında. Hearts of Stone DLC'sine de bakarsak, hikayeye ekstardan 1 hanımefendi daha ekleniyor.
Ciri ile Shani akran ama Geralt Shani'yi 3 defaCiri işi ayıp. Oraya girmeyin yahu, adamın manevi kızı sayılır![]()
Akran oldukları nerede yazıyor hocam? Bir yeri mi kaçırdım acaba kitaplarda falan?Ciri ile Shani akran ama Geralt Shani'yi 3 defa![]()
Aynı yaşta olduklarını anlamak zor değil. Ciri zaten 20 küsür yaşlarında. Shani ise Üniversite mezunu. Üniversite mezunu olmak için 20 yaşlarında olmak gerekir.Akran oldukları nerede yazıyor hocam? Ben bir yeri mi kaçırdım acaba kitaplarda falan?
Tam olarak yaşıt değiller hocam, Shani biraz daha yaşlı. Blood of Elves'de 17 yaşında olduğu belirtiliyordu. Blood of Elves 1267'de geçiyor. Yaklaşık 22-23 yaşında Shani.Aynı yaşta olduklarını anlamak zor değil. Ciri zaten 20 küsür yaşlarında. Shani ise Üniversite mezunu. Üniversite mezunu olmak için 20 yaşlarında olmak gerekir.
3 yaştan ne olacak? Geralt 100 küsür yaşında. Hem Geralt'ın 20 yaşındaki biriniTam olarak yaşıt değiller hocam, Shani biraz daha yaşlı. Blood of Elves'de 17 yaşında olduğu belirtiliyordu, Blood of Elves 1267'de geçiyor. Yaklaşık 22-23 yaşında Shani.
Ciri ise 1252-1253 arasında doğdu. Bu da 19-20 arası yapıyor. W3'ün geçtiği tarih ise 1272.
3 yaştan ne olacak? Geralt 100 küsur yaşında. Hem Geralt'ın 20 yaşındaki birinidoğru mu sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.