Witcher 3 tartışalım!

Öyle zaten. Combat sistemi ne kadar oturaklı da olsa bir yerden sonra tekrara biniyor. Kaç-vur olayına dönüyor. Mekanikler berbat. Özellikle roach kontrolü Allah'ım ağaç ile aramda 2 km var at hala boşluğa takılıyor. Bug yuvası yani. Ek olarak Geralt fazla hızlı analoga dokunsan uçuyor. Ama oyunun açık dünyası ve evreni oynattırıyor kendine. Bu oyunun yan görevleri kadar ana hikaye veremeyen dolu oyun var. Benim en gıcık olduğum konulardan biri hikaye bittikten sonra karakterlerin yok olması. Evet öyle olması gerekiyor mantıken ama yan görevler ne kadar iyi olsa da bir boşluk hissi var. Yani ana görevlerdeki tempoyu yakalayacak görevler var evet ama sayıları beklediğimden çok az. Şöyle yanıma Yeneffer'ı da alım gezmek, Ciri'yi de alıp keşfe çıkmak istiyorum ama olmuyor.4. oyun ile buna bir çözüm getirilecektir. DLC'lerini de unutmayalım tabii. Başka bir firma olsa DLC diye aynı oyunu yutturrlardı size. Burada işte CD Projekt Red kalitesi var. DLC'ler ayrı bir dünya resmen. Sonuç olarak hatalarına rağmen oynadığım en iyi oyunlardan biridir Witcher 3.Oynayın, oynattırın.
 
Bir kitaptan uyarlama oyun. Hikayesi oldukça iyi. Çok güzel bir evreni var. Mekanik anlamda sığ olabilir ama zaten çok güzel vuruş hissi olsun vs isteyene ben Batman oyunlarını öneririm, Witcher değil.
Buraya çağırılması gereken adam gibi adamlar: @strigoi @Lyrinx

Hocam o onun stili sanırsam. İkinci oyunda da benzer dövüşüyordu.

Lütfen bilginiz olmadan konuşmayın. İlk oyun son kitaptan 5 yıl sonrasında geçiyor yani CDPR kendi hikayesini yazıyor Geralt için ama kitapların devamı niteliğinde.
 
Lütfen bilginiz olmadan konuşmayın. İlk oyun son kitaptan 5 yıl sonrasında geçiyor yani CDPR kendi hikayesini yazıyor Geralt için ama kitapların devamı niteliğinde.

Evreni kitabın evreni değil mi? Bu oyunun evreni başka herhangi uyarlama olmayan bir oyun gibi kendi içinde başlamıyor. Arkasında kitaplar var. Dolayısıyla daha bir tok anlatımı var.
 
Bence tartışılacak tek bir şey var. O da bu oyundan sonra oynanan başka hiç bir oyunun tat vermiyor olması bir suçtur. CDPR' dan tazminat talep etmeliyiz.
Hocam ben farklı düşünüyorum. Bir diğer sinir eden noktada hatalar. Aniden kaybolan objeler, olduğu yerde takılı kalan hayvanlar...
 
Kitabın evreni ama doğrudan uyarlama değil uyarlama farklı bir şey. Ona bakılırsa hiçbir Star Wars oyunu orijinal değil o zaman hepsi uyarlama.

Uyarlama hatalı olmuş evet. Kitabın evreninde geçiyor diyeyim ben ona en iyisi.
 

Geri
Yukarı