Witcher 3 Vernon Roche veya Dijsktra seçimi

KaptanCuhara

Hectopat
Katılım
22 Nisan 2020
Mesajlar
162
Çözümler
1
Arkadaşlar oyunun bir zamanında Vernon Roche veya Dijsktra arasında seçim yapmam gerekiyormuş. Ben hiç böyle bir göreve denk gelmedim.Ciri'nin Witcher olduğu sonla bitti. Radovid Emhyr'i alt etti falan. Acaba Dijkstra'ya oyun başından beri soğuk yaptığım için mi böyle oldu? En son da bacağını kırmıştım.
 
Yan görev o Djikstra seni bir yere çağırıyor bayanların olduğu orda Vernon, Geralt, Djikstra komplo kuruyosunuz falan uzun görev spoiler vermemek için anlatmıyorum. Oyunu bitirdiysen o görev gidiyo oyunu bitirmeden önce yapman lazımdı çünkü hikaye değişiyor.
 
Bende senin yaptığın hatayı yapmıştım,Sırf Radovid suikastı görevi için oyunu yeniden oynadım sorun çözüldü.
 
Beyler beni neden radovidi öldürmeye çağırmadı bu karaktersizler?Komplo kurduğumuzu hatırlıyorum şimdi baktım başarısız görevlerimde de gözükmüyor bu durum.Anlamadım gitti.Görev bi anda ortadan mı kayboldu?
 
Sen görev gidiyor diyince şaşırdım zaten.Çünkü dikkat ederek tüm yan görevleri bitirip oyunun sonuna giriştim.Zaten gittim okudum hemen yedim spoilerımı.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı