Sürprizbozan Witcher 3 Vernon Roche vs Dijkstra

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cuanerç

Hectopat
Daha fazla  
3. kez oynuyorum. Önceden rocheden yana olmuştum bu kez dijkstradan yana seçim yaptım roche yi ves öldü. Sonradan dijksta bizimle konuşcak mı yan görev vb dijkstra ile sonradan iletisime geçecek miyiz merak ediyorum. Bir ödül falan verse.

Son düzenleyen: Moderatör:
3. kez oynuyorum. Önceden rocheden yana olmuştum bu kez dijkstradan yana seçim yaptım roche yi ves öldü. Sonradan dijksta bizimle konuşcak mı yan görev vb dijkstra ile sonradan iletisime geçecek miyiz merak ediyorum. Bir ödül falan verse.
Görev verdiğini hatırlamıyorum, hatta hamam kapıları kapanmış bile olabilir, dijkstra seçimi sadece oyun sonu savaş sonucunu ve novigrad yönetimini etkiliyo diye hatırlıyorum

Dijsktra'nın kasasını bulursan Kaer Morhen savaşı öncesi para veriyor. Radovid'i öldürme görevini de yaparsan Redenya, Nilfgaard'ı yeniyor ve tam bağımsız oluyor. Radovid sonunun aksine elf, cüce ve şifacılar soykırıma uğramıyor. Oyunda cins olsa da Dijkstra hem Radovid hem de Emhyr'den daha iyi bir kral oluyor. Redenya ve azınlıklar için en iyi son bu aslında ama bunun için de Roche'u feda ediyoruz.

EOlx8hbWAAAk-mg.jpg

Dijsktra'nın kasasını bulursan Kaer Morhen savaşı öncesi para veriyor. Radovid'i öldürme görevini de yaparsan Redenya, Nilfgaard'ı yeniyor ve tam bağımsız oluyor. Radovid sonunun aksine elf, cüce ve şifacılar soykırıma uğramıyor. Oyunda cins olsa da Dijkstra hem Radovid hem de Emhyr'den daha iyi bir kral oluyor. Redenya ve azınlıklar için en iyi son bu aslında ama bunun için de Roche'u feda ediyoruz.

Eki Görüntüle 1116510
Hocam ben oyunu bitirdim ama merak ettiğim birşey var. Oyunda küçük şerefsiz diye bir karakter vardı ben onu öldürmüştüm ama öldürmeme şansım da vardı. Her neyse sonradan ona benzeyen biri onun yerine falan geçiyordu merak ettiğim şey onu öldürmesek ne olucaktı?

Hocam ben oyunu bitirdim ama merak ettiğim birşey var. Oyunda küçük şerefsiz diye bir karakter vardı ben onu öldürmüştüm ama öldürmeme şansım da vardı. Her neyse sonradan ona benzeyen biri onun yerine falan geçiyordu merak ettiğim şey onu öldürmesek ne olucaktı?
Öldürmessen ne olur ben de bilmiyorum ama onu sağ bırakıcak şekilde asla oynamadım oynamam da, adını fazlasıyla hakeden karakterlerden biri benim için. boyle bi video var istersen eğer
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı