Witcher 3 Wild Hunt Açılmıyor

Merhaba. Steam'da orijinal olarak Witcher 3 Wild Hunt oyununu satın aldım ve kurdum. Oyunu oyna dediğimde çalışıyor yazısı geliyor, birkaç saniye duruyor ve eşitleniyor yazısı geliyor ve oyun açılmıyor. Daha önce konu ile ilgili başlık açılmış, cevap olarak "C:/Windows/System32/msvcr120.dll" silinmesi önerilmiş fakat bende msvcr120.dll yok ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rapor oluşturup paylaşın, herkeste sorunlar aynı sebepten kaynaklı olmuyor.

Raporu paylaşmadan önce aşağıdakileri eksiksiz yükleyin, açılmazsa öyle rapor alın ve paylaşın.

Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center bunu kurdum fakat Download Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2015 from Official Microsoft Download Center inmedi. Bu şekilde rapor alıyorum.

Process Monitor hata raporu yazmam için oyunun exesini bulmam gerekiyor fakat oyunu açarken herhangi bir hata almıyorum steam üzerinden açıyorum ve çalışıyor diyor eşitleniyor diyor ve oyun açılmıyor!
Çok bilgili değilim ve nasıl yapacağımı anlamadım daha kolay bir yoldan çözüm yokmu? Eğer yoksa oyunu iade etmeyi düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…