Witcher 3 zamanla kendine bağlar mı?

Seztan

Hectopat
Merhaba, indirimde iken almıştım oyunu. Ama 1 2 saat oynadım çok sarmadı gibi saldım. İlerki süreçte tatmin eder mi? Devam etmeli miyim?

Sarması için önce kitaplarını okumalısın, sonra serinin ilk iki oyununu bitirmelisin, en son 3. oyuna başlamalısın. Anca o zaman sarar.
Katılmıyorum. Oyuna başlamadan önce 1 ve 2 nin hikayesini araştırdım. Wiki'sini uzun saatler okudum ve evren ile ilgili bolca bilgi edindim (witcher george kanalından). Oyuna 100 saat gömdüm ve yakında modlayarak bir defa oynayacağım.

İlk haritadayım. İlk işim bütün yan görevleri yapmak oldu. Şu anda ana hikayeyi bitirip, ikinci kısma geçmek üzereyim. Çok fazla tecrübesi olmayan birisi olarak artı ve eksikleri ile gözlemleyebildiğim kadar yazayım.

Edit: İlk bölüm bitti. :)

Eksiler;
Yan görevler aşırı fazla.
At sırtında koşmaktan bir tarafların ağrıyor.
Ana hikayeden sık sık kopmak durumunda kalıyorsun.
Diyaloglar bazen sıkıcı olabiliyor.

Artılar;
Oyunun atmosferi çok iyi.
Dinamikler çok iyi.
Müzikleri efsane.
Karakter gelişimi, item al-sat olayı iyi.
Diğer oyunlarda en sinir olduğum şey, sen koşarken yan karakterlerin yavaş yavaş yürümesiydi. Resmen oyunu baltalıyordu. Witcher 3'te seninle birlikte yan karakterler de koşmaya başlıyor. Yapay zekası sağlam kısacası.

Yan görevlerinden şikayet edilecek en son oyundur witcher 3. Witcher 3'ün yan görevlerinin başka oyunlarda ana görev yapıyolar.

Diyalogların sıkıcı olmasına gelince; esmi yamayla oynarsan sıkıcı gelebilir çünkü resmi yama kütük gibi. Gönüllü fersah fersah iyi.

Yan görevlerinden şikayet edilecek en son oyundur witcher 3. Witcher 3'ün yan görevlerinin başka oyunlarda ana görev yapıyolar.

Diyalogların sıkıcı olmasına gelince; esmi yamayla oynarsan sıkıcı gelebilir çünkü resmi yama kütük gibi. Gönüllü fersah fersah iyi.
O bahsettiğiniz yamayı nerden bulabilirim?

İlk haritadayım. İlk işim bütün yan görevleri yapmak oldu. Şu anda ana hikayeyi bitirip, ikinci kısma geçmek üzereyim. Çok fazla tecrübesi olmayan birisi olarak artı ve eksikleri ile gözlemleyebildiğim kadar yazayım.

Edit: İlk bölüm bitti. :)

Eksiler;
Yan görevler aşırı fazla.
At sırtında koşmaktan bir tarafların ağrıyor.
Ana hikayeden sık sık kopmak durumunda kalıyorsun.
Diyaloglar bazen sıkıcı olabiliyor.

Artılar;
Oyunun atmosferi çok iyi.
Dinamikler çok iyi.
Müzikleri efsane.
Karakter gelişimi, item al-sat olayı iyi.
Diğer oyunlarda en sinir olduğum şey, sen koşarken yan karakterlerin yavaş yavaş yürümesiydi. Resmen oyunu baltalıyordu. Witcher 3'te seninle birlikte yan karakterler de koşmaya başlıyor. Yapay zekası sağlam kısacası.
Konuyu kirletmek istemezdim ama bir şeyi merak ettim. Attığınız SS'te GPU ve GPU fan değerlerini yanyana sıralamışsınız. Açınca hepsi alt alta çıkıyor. Siz nasıl yanyana sıraladınız acaba? "Grup adını yaz" demesek bile alt alta çıkıyor.

@Silinen üye MSI Afterburner ayarlarından yapılabiliyor. Aynı grupta görülmesi istedikleriniz için ''Grup adını üstüne yaz'' seçeneğini aktifleştirdikten sonra, yan yana görmek istediklerinizin için aynı grup ismini vermeniz gerekiyor. Buna rağmen yan yana değil, alt alta sıralanıyorsa bilgim yok.

@74760 Ana hikayeyi oynamayı daha çok sevenlerdenim. Witcher 3'te yan görevler, ana görevleri besler nitelikte. Görev yapmazsanız gelişim çok zor oluyor. Dolayısıyla ana hikayeyi keyfiyle oynayamıyorsun. Bana göre bir eksi, bir çok insan uzun saatler geçirmeyi sever. Ben, film tadında olsun istiyorum. Mesela ''Cinci'' görevinde, gidip keçisini bulmanı istiyor. Eline bir çan verip, çala çala gidiyorsun. Peşinden gelmesini falan bekliyorsun. Oldukça sıradanlaşmış geliyor bana. Elbette çoğu oyunun ana görevlerine taş çıkartan yan görevler de yok değil. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı