İltebeer Hectopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 34 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2020 #1 Selamlar, istediğim gibi oynarken keyfimi kaçıran bu durum için çözüm nedir? Oyunu ve steam uygulamasını kapattım, açtım düzelmedi. Dosya Ekleri Adsız.png 325,2 KB · Görüntüleme: 171
Selamlar, istediğim gibi oynarken keyfimi kaçıran bu durum için çözüm nedir? Oyunu ve steam uygulamasını kapattım, açtım düzelmedi.
Skyress Megapat Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 930 Çözümler 6 Yer Duchy of Toussaint Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2020 #2 Dediği şeyi yaptın mı? Artı 0 Eksi
KS KS İltebeer Hectopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 34 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mayıs 2020 #3 Skyress dedi: Dediği şeyi yaptın mı? Genişletmek için tıkla... Tabii Artı 0 Eksi
Skyress Megapat Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 930 Çözümler 6 Yer Duchy of Toussaint Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Mayıs 2020 #4 İltebeer dedi: Tabii Genişletmek için tıkla... O zaman bilmiyorum. Sanırım oyunda çok ilerlememişsiniz, baştan başlayın derim. Artı 0 Eksi
İltebeer dedi: Tabii Genişletmek için tıkla... O zaman bilmiyorum. Sanırım oyunda çok ilerlememişsiniz, baştan başlayın derim.
KS KS İltebeer Hectopat Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 34 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2020 #5 Skyress dedi: O zaman bilmiyorum. Sanırım oyunda çok ilerlememişsiniz, baştan başlayın derim. Genişletmek için tıkla... Tekrar aynı görevleri yapmak istemiyorum. Bunun çözümü yok sanırım. Artı 0 Eksi
Skyress dedi: O zaman bilmiyorum. Sanırım oyunda çok ilerlememişsiniz, baştan başlayın derim. Genişletmek için tıkla... Tekrar aynı görevleri yapmak istemiyorum. Bunun çözümü yok sanırım.
sametakann Femtopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #6 Aynı sorunu şu an ben yaşıyorum sorun çözüldü mü kardeşim? Artı 0 Eksi
A anstsa Femtopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #7 İltebeer dedi: Selam, istediğim gibi oynarken keyfimi kaçıran bu durum için çözüm nedir? Oyunu ve Steam uygulamasını kapattım, açtım düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Bende zırh terfisi bildirimi hatası ile karşılaşmıştım, oyun içerisinde ayarlardan bildirim göstergelerini kapatıp oyuna dönün sonra tekrar açın. Artı 0 Eksi
İltebeer dedi: Selam, istediğim gibi oynarken keyfimi kaçıran bu durum için çözüm nedir? Oyunu ve Steam uygulamasını kapattım, açtım düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Bende zırh terfisi bildirimi hatası ile karşılaşmıştım, oyun içerisinde ayarlardan bildirim göstergelerini kapatıp oyuna dönün sonra tekrar açın.