Kelsza
Hectopat
Kolayda oyna. Çünkü bazı bölümlerde zor olduğundan mod seviyesi yüksek canavarlar çıkıyor. Öldürmesi zor oluyor. He diyorsan ben öyle iksir yaparım full kasarım sıkılmam zor modda oynayıp iksir felan yaparsın ama dikkat et yine de zor oluyor oyun. Özellikle bi tane bebek görevi ve cin öldürdüğün görevler çok zor oluyor. Bi de oyunun başındaki griffini öldürmek zor. Oyuna alışsan bile 3'ün de toplam 1 saatten fazla harcarsın öldürmek için. Ben her birini 1'er saatte bitirdim bir de öyle düşün.Kesinlikle kolayda oyna. Cidden kolay bir oyun değil. Sonra baştan başlarsan arttırırsın. Dördüncü kez oynuyorum en zor modda oynuyorum. Cidden zor.
Kanka şimdi yan görevler oynaman lazım gelişmek için ama en kolayda gerek kalmaz herhalde. Bende senin gibiydim fakat bu oyunun 1 tane yan görevi bile çoğu oyundan daha iyi. Hepsinde farklı farklı muhteşem hikayesi var.Bir sorum var. Oyun oynamayı severim. Ama daha önce hiç witcher oyunu oynamadım. İlk kez Witcher 3 ile başlayacağım ve ikincil görevlere, sağa sola hiç takılmadan, sadece ana görevler üzerinden giderek yolumun üstünde çıkanları lootlayarak geliştirmeler yapağacağım. Benim için hangi zorluk en uygundur?