Witcher 3 zorluk seviyesi tercihi

Kesinlikle kolayda oyna. Cidden kolay bir oyun değil. Sonra baştan başlarsan arttırırsın. Dördüncü kez oynuyorum en zor modda oynuyorum. Cidden zor.
Kolayda oyna. Çünkü bazı bölümlerde zor olduğundan mod seviyesi yüksek canavarlar çıkıyor. Öldürmesi zor oluyor. He diyorsan ben öyle iksir yaparım full kasarım sıkılmam zor modda oynayıp iksir felan yaparsın ama dikkat et yine de zor oluyor oyun. Özellikle bi tane bebek görevi ve cin öldürdüğün görevler çok zor oluyor. Bi de oyunun başındaki griffini öldürmek zor. Oyuna alışsan bile 3'ün de toplam 1 saatten fazla harcarsın öldürmek için. Ben her birini 1'er saatte bitirdim bir de öyle düşün.

Bir sorum var. Oyun oynamayı severim. Ama daha önce hiç witcher oyunu oynamadım. İlk kez Witcher 3 ile başlayacağım ve ikincil görevlere, sağa sola hiç takılmadan, sadece ana görevler üzerinden giderek yolumun üstünde çıkanları lootlayarak geliştirmeler yapağacağım. Benim için hangi zorluk en uygundur?
Kanka şimdi yan görevler oynaman lazım gelişmek için ama en kolayda gerek kalmaz herhalde. Bende senin gibiydim fakat bu oyunun 1 tane yan görevi bile çoğu oyundan daha iyi. Hepsinde farklı farklı muhteşem hikayesi var.

Bir sorum var. Oyun oynamayı severim. Ama daha önce hiç witcher oyunu oynamadım. İlk kez Witcher 3 ile başlayacağım ve ikincil görevlere, sağa sola hiç takılmadan, sadece ana görevler üzerinden giderek yolumun üstünde çıkanları lootlayarak geliştirmeler yapağacağım. Benim için hangi zorluk en uygundur?
Normal modda oynayın, Witcher 3 basit bir oyun zaten. Ana görevlerden alacağınız XP'ler yetecektir ki zaten yan görevlerden XP çıkmıyor adam akıllı.

Oyunda bayağı ilerledim. Sadece ana görevler üzerinden gitmeme rağmen "Kan ve Kırık Kemikler" zorluğunda bayağı kolay geliyor şuan. Sadece ana görevler üzerinden ilerlemem simya ve zanaatleri önemsemediğim anlamına gelmiyor. Gerektiğinde gerekli zanaat öğeleri için sökme işlemlerini de yapıyorum. İhtiyacım olan parçaları bulmak için tüccarları da geziyorum. Yapım kağıdını bulduğum zırh ve silahları yaptırıyorum. Çoğu kişi normalde oyna demiş, hatta kolayda oyna falan demiş ama " kan ve kırık kemikler" zorluğu bana çok kolay geldi.

Oyunda bayağı ilerledim. Sadece ana görevler üzerinden gitmeme rağmen "Kan ve Kırık Kemikler" zorluğunda bayağı kolay geliyor şuan. Sadece ana görevler üzerinden ilerlemem simya ve zanaatleri önemsemediğim anlamına gelmiyor. Gerektiğinde gerekli zanaat öğeleri için sökme işlemlerini de yapıyorum. İhtiyacım olan parçaları bulmak için tüccarları da geziyorum. Yapım kağıdını bulduğum zırh ve silahları yaptırıyorum. Çoğu kişi normalde oyna demiş, hatta kolayda oyna falan demiş ama " kan ve kırık kemikler" zorluğu bana çok kolay geldi.
Öyle, oyun gerçekten kolay. Dodge, saldır, dodge olayını iyi kavramanız lazım ve bu da zaten ustalaşması zor bir şey değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı