Witcher 3'te en çok zorlandığınız düşman hangisi oldu?

Çok da başlarında sayılmaz aslında hocam. Sonlara daha yakın gibi.
Oynayış tarzım olarak ilk başlarda ana hikaye odaklı, sonlara doğru yan görev odaklı gittiğim için bana öyle geliyor biraz.

Yalnız canımı çektirdiniz, üçüncüyü başlayacak gibiyim :)

yanan köşkün önünde olgierd von everec ile kapışmıştım bayağı uğraştırmıştı

Ben uzlaşmacı olmuştum orada o yüzden kapışamadık ama içimde kalmıştı. Bu sefer dalmayı düşünüyorum ama gerçekten zor. Aslında von everec in daha zor bir dövüşü var ilerlerde belki oynamışsınızdır hocam. 10 15 kişiye karşı oda zordu.

Ben savaşmadım ama, oyundaki en sevdiğim müzik o savaşta çalıyor müthişti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oynayış tarzım olarak ilk başlarda ana hikaye odaklı, sonlara doğru yan görev odaklı gittiğim için bana öyle geliyor biraz.

Yalnız canımı çektirdiniz, üçüncüyü başlayacak gibiyim :)

Ben de 2.ciye başladım. 2.oyunun Save dosyasını aktarıp bu sefer. Ng+ yaparak. Ben de oynamak istiyordum biraz gazlıyım kendimi diye konu açtım😁
Ben savaşmadım ama, oyundaki en sevdiğim müzik o savaşta çalıyor müthişti.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu da gayet süper bir müzikti. ne zaman dinlesem tüylerim diken diken olur( oyunun hikayesiyle bağlantılı olarak birazda)

Ben uzlaşmacı olmuştum orada o yüzden kapışamadık ama içimde kalmıştı. Bu sefer dalmayı düşünüyorum ama gerçekten zor. Aslında von everec in daha zor bir dövüşü var ilerlerde belki oynamışsınızdır hocam. 10 15 kişiye karşı oda zordu.
Hocam o dallamaya günahımı vermem normalde ama yapıyoruz işte dediklerini :)

Detlaff'ı falan tekte kestim ben. Zorlanmadım açıkçası.

Benim kapışırken en çok zorlandığım yaratık bruksa. Hızlı hareket etmesi, çığlık atıp sersemletmesi, ard arda gelen saldırıları beni çok yormuştu. En çok zorlandığım yaratık diyebilirim. Diğerleri ise tüm melezler ve drakonidler. Genellikle uçan yaratıkları avlamakta güçlük çekiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı