Witcher 3'te en çok zorlandığınız düşman hangisi oldu?

Videonun hemen başındaki ablamız. Ölüm marşında oynuyordum, çok fazla uğraşmıştım. Videoyu çeken kişi çok kolay öldürüyor ama ben ana hikayeyi normalde bitirip gaza gelmiştim. DLC'ye direk ölüm marşında başlayınca ve ekipmanların yetersizliğinden dolayı haliyle bayağı tökezlemiştim.

Ama şimdi olsa affetmem 😎.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Anlaşılan çoğu kişi bruxa düşmanında zorlanmış. Aynen şimdi benim de aklıma geldi. Baw DLC başında vardı ilk defa savaştığımız için afallamıştım biraz gerçekten bayağı zor. Tabii oyunun ilerisinde de birkaç kez bruxalar ile savaştığımız oluyor onlardan biride yukarıda bir arkadaş video paylaşmış o videodakinde zorlanmıştım bayağı en az 3-4 kez tekrardan oynadım. En sonunda 10-15 dk süren bir savaştan sonra galip çıkmıştım.

Witcher 2'deki Kayran savaşı ve Witcher 3'deki Imlerith savaşı beni çok zorlamıştı, Imlerith savaşında oyunu ölüm marşında oynuyordum ve o kadar kötü ekipmanlarım vardı ki altımda don ile savaşıyordum (Nedeni ise bir üst seviye kedi ekipmanlarını kuşanmak için ramak XP gerekiyordu, lanet olası oyun Imlerith'i yendikten sonra XP verdi)
Boss dışında sisciller çok zorlar beni.

İlk oynayışımda
Baron'un oğlunu gömme görevinde
Heyulalar çok zorlamıştı beni hatta oyunu silmiştim. Ondan sonraki boss'lar çok da zorlamada beni. Oyunu 5-6 defa Ölüm Marşında bitirdim. Oyunun combatı zaten vur-kaç'a dayanıyor bir yerden sonra.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı