Çözüldü Witcher 3'te Heyula'ların zayıf noktası nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ciri Riannon

Decapat
Arkadaşlar merhaba, önceden Witcher 3'ü bitirmiştim ve bu görevi gayet rahat geçmiştim. Şimdi tekrar başladım oyuna, Geralt'ım 4 level. Baron bebeği kucağına alınca durduğumuz ilk sahnedeki Heyula'ları kolaylıkla öldürebiliyorum quen ile. Daha sonra Berbatçığa axii yapıyorum ve devam ediyorum. Kale'nin kapısından geçince 2. durduğumuz yerde, 5 level Heyula'lar çok fazla geliyorlar ve quen+yrden kombosunu kullanmama rağmen bir türlü geçemiyorum 4-5 tane çullanıyor üstüme. :D nasıl daha rahat geçebilirim? Bebekle savaşmayı da denedim, o sıfır noktası zaten. 70-80 Tane kılıç darbesi savursam sinek ısırmış hasarı veriyorum. Gümüş kılıç fazla vurmuyor zaten.

Son düzenleme:
Çözüm
Oyuna kaptırmışım, yazmayı unuttum. :) İlginç şekilde oyun zorluğunu bir tık arttırıp Yrden'i aktif kullanınca geçebildim, çok ilginç. :D
O dediğin heyulalar üzerine ışınlanıp döne döne saldırı yapıyor. 2 kere hafif kaçınma (klavye için alt) yaparsan o saldırıyı savuşturuyorsun. Onun dışında Yrden’ı biraz geliştirsen iyi olur. Bir de hayalet yağı sürmeyi unutma. Ayrıca görevler menüsünde önerilen olarak kaç level gösteriyor?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı