Witcher 3'te yan görev yapma isteğim yok

Öyle oynamak istiyorsan tabii bu karar sana ait. Pandemi döneminde bitirmiştim The Witcher 3.117 saat DLC ile beraber sürdü. O gün pişmanlığım yan görevleri yapmadan bu oyunu bitirmekti. The Witcher 3'ten öğrendiğim hem Batman Arkham Knight hem şu aralar oynadığım dyingh light oyununu yan görevleriyle bitirmekti. Ben bir oyunu bitirirsem bir daha oynamıyorum. Belki yeni nesil grafik güncellemesi bir ihtimal oynayabilirim.

Yani sanki öyle bir zorunluluk varmış gibi konu açmışsın. Mesela ben de GTA 5'de olan bazı yan görevleri sevmediğim için yapmıyorum. Ana görevleri bitirdin mi tamam yani keyfine göre. Oyunları illa yüzde 100 bitirmek için değil eğlenmek için oynuyorsun. Bu kadar kasmayı bırakın artık.

Yani sanki öyle bir zorunluluk varmış gibi konu açmışsın. Mesela ben de GTA 5'te olan bazı yan görevleri sevmediğim için yapmıyorum. Ana görevleri bitirdin mi tamam yani keyfine göre. Oyunları illa yüzde 100 bitirmek için değil eğlenmek için oynuyorsun. Bu kadar kasmayı bırakın artık.

Arkadaşın konu açmasına neden mana buluyorsunuz. Konu açmaya mana bulmak gibi bir zorunluluk yok. Yorum yazmak gibi bir zorunluluk ta yok. Arkadaş bir forum açmış insanların düşüncelerini alıyor. Konu açmışsın da konu açmışsın diyen arkadaşlar kırıcı oluyonuz.

Arkadaşın konu açmasına neden mana buluyorsunuz. Konu açmaya mana bulmak gibi bir zorunluluk yok. Yorum yazmak gibi bir zorunluluk ta yok. Arkadaş bir forum açmış insanların düşüncelerini alıyor. Konu açmışsın da konu açmışsın diyen arkadaşlar kırıcı oluyonuz.
Konu açtığı için linçlemedim arkadaşı. Sadece bunun normal olduğunu söylüyorum. Zevk almak zorunda değil yani. Oyun dünyasında neyden zevk alıyorsan onu oynayacaksın. Yok şu oyunlar zevk vermiyor yok bunlar zevk vermiyor. Kimisi bu sorunu nasıl çözerim diyor. Uzaktan sana zevk mi aldıracağız? Nasıl başaracağız bunu? Zevk almıyorsan almıyorsundur yani bu kadar basit.

Evet, başlıkta da gördüğünüz gibi aslında sadece Witcher serisinde değil tüm oyunlar da böyle. Witcher 3'ün tadı yan görevlerle çıkar diyorlar ve yan görevler bana göre kötü değil gayet güzel ama ana hikayeye o kadar odaklanıp merak ediyorum ki etrafı keşfetme isteğim veya yan görev yapma isteğim uçuyor. Bunun nasıl önüne geçerim?
Şimdiden teşekkürler.

Witcher 3'ün yan görevlerini yapmadan ilerleyemezsin. Ana görevler seni yine yan görev yapman için zorlayacaktır çünkü techizata ihtiyacın olacaktır. Yan görev yapmadan bitirmen çok zor

Konu açtığı için linçlemedim arkadaşı. Sadece bunun normal olduğunu söylüyorum. Zevk almak zorunda değil yani. Oyun dünyasında neden zevk alıyorsan onu oynayacaksın. Yok şu oyunlar zevk vermiyor yok bunlar zevk vermiyor. Kimisi bu sorunu nasıl çözerim diyor. Uzaktan sana zevk mi aldıracağız? Nasıl başaracağız bunu? Zevk almıyorsan almıyorsundur yani bu kadar basit.

Herkesin oyun düşüncesi başka. İnsanlar arasında ki fark. The Witcher 3 çok iyi oyun birisi çıkar kendi düşüncesini yazar. Uyarsa yapıcı bir düşünce yazarsın. Günümüz oyunlar da yan görevler dünya kadar. Birisi düşüncesini yazabilir. Benim kütüphanem de Skyrim var. Bu oyunla alakalı düşüncelerimi yazsam bundan daha itici olur. Altı üstü bir oyun.

Yani sanki öyle bir zorunluluk varmış gibi konu açmışsın. Mesela ben de GTA 5'de olan bazı yan görevleri sevmediğim için yapmıyorum. Ana görevleri bitirdin mi tamam yani keyfine göre. Oyunları illa yüzde 100 bitirmek için değil eğlenmek için oynuyorsun. Bu kadar kasmayı bırakın artık.
Gta 5 in yan görevleri hep kendini tekrarlamıyor muydu? Çekici görevi falan kadar boş görev olamaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı