Witcher 3'te yan görev yapma isteğim yok

Hocam ben de ilk başlarda sadece ana görevleri yapıyordum. Önüme çıktıkça yan görev yapıyordum. Şimdi ise yan görev ve kontrat yapmaktan hikayede ilerleyemiyorum. Biraz yam görev yapın. Gerisi gelir elbette.

Konu açtığı için linçlemedim arkadaşı. Sadece bunun normal olduğunu söylüyorum. Zevk almak zorunda değil yani. Oyun dünyasında neyden zevk alıyorsan onu oynayacaksın. Yok şu oyunlar zevk vermiyor yok bunlar zevk vermiyor. Kimisi bu sorunu nasıl çözerim diyor. Uzaktan sana zevk mi aldıracağız? Nasıl başaracağız bunu? Zevk almıyorsan almıyorsundur yani bu kadar basit.
Adam belki de yan görevler ana hikayeye etki ediyor mu onu merak etmiş olabilir veya yan görevleri yapmazsam ana hikayede zorlanır mıyım onu merak etmiş olabilir witcher gibi bir oyunda bunları merak etmek çok doğal.
Onun dışında hocam ben de oyuna ilk girince bir tane kundakçıyı bulma görevi vardı yan görev olarak 1 saat boyunca onunla uğraştım ve ödül olarak nerdeyse hiçbir şey vermeyince bir daha yan görev falan yapmadım bitirdim geçtim gayet keyifliydi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı