Witcher 3'ten bunaldım

Hocam RPG oyunlarında daha çok olan bir özellik bu. Karaktere item lootlamanın vs mantığı da bu zaten. Siz giderek güçleniyorsunuz. Üst level ile başa çıkmak zor olur.
Souls oyunları da böyledir, AC son 3lemesi de böyledir, Cyberpunk, God of War da böyledir.

RDR 2 de de mi böyledir yoksa loot yok mudur lvl falan
 
Olmuyorsa zorlama herkesin zevki ayrıdır. Ben mesela RDR2'de çok sıkılıp yarısında bıraktım ama Witcher 3'ü de sanırım 2-3 kere bitirdim. Olmayınca olmuyor ne bileyim, kimisi de vardır ikisini de sevmez sabah akşam Fortnite oynamaktan zevk alır.

Bir oyunun seni sarıp sarmayacağını en iyi oynayarak öğrenirsin. Tavsiyeler ve incelemeler bir yere kadar.
 
Witcher 3 direkt girilip oynanacak bir oyun değil. 1 ve 2'yi bilmelisiniz. Yoksa muhteşem hikayesini, oyunda neler döndüğünü anlayamayıp sadece oynayış kısmını deneyimlemiş olursunuz. W3 oynamak istiyorsanız 1. oyunu oynamasanız da hikayesini güzelce öğrenip 2. oyunu oynayın. 2. oyun çok eski olsa da harbiden aşırı iyi. Eskiliğini hissettirmeyecek kadar kaliteli.
 
Benzer bir konuda belirtmiştim, çoğu kişi oyunu çok fazla duyduğu için bu neymiş deyip oynama hevesine girişiyor, RPG geçmişi olmayan, bu öğelere yabancı olan kişiler oyuna kolay kolay ısınamaz. Eğer bu türe aşina iseniz Witcher 3 gibi bir oyun veli nimettir, türü sevenler zaten bunun farkındaki oyunun onca sene geçmesine rağmen hala önplanda olmasını sağlayan şey bu. Oyuna kendinizi vererek oynamanız lazım. Onuda geçtim, türe aşina olmasan bile oyuna kendi zevkine göre çöp diyenler var, bir oyun tür bakımından sana hitap etmese bile bu oyuna neden çoğunluk iyi demiş diye önce Bir bakarsın. Sene olmuş 2023 kendini tekrar etmeyen oyun bir elin parmağını geçmez. Bundan seneler önce çıkan Witcher 3 ise sadece sıradan bir yan görevinden film çıkartılabilecek bir oyun. Bir Assassin's Creed serisi oynamaya kalktığında eski seriler şu zamanda oynatmaz kendini, grafikler Tetris gibi kalır şu zamanda. Ama bu oyun yeni grafik güncellemesini bile saymasak hala sırıtmayan grafiklere sahip. Oyun değerlendirirken biraz bencilliği kenara bırakmak lazım. Sen FPS türünü sevmiyorsun Counter-Strike dünyanın en kötü oyunu olmuyor veya bir CoD serisi. Sen hack and slash sevmiyorsun diye Diablo çöp olmuyor. Bilmem anlatabildim mi?
 
3. Oynayışım. 2 kere ps4 üzerinden bitirdim.

Şu anki ise PC. Tek game üzerine bu kadar süre harcadım daha Blood and Wine DLC'si bitmedi, ortalarındayım. Belki senin tarzın bi oyun değildir :)
Başka oyunlara yönel.

Yine de önerim biraz daha zaman tanıman emin ol saracaktır
 

Dosya Ekleri

  • 20221229002248_1.jpg
    20221229002248_1.jpg
    188,9 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
3. Oynayışım. 2 kere ps4 üzerinden bitirdim.

Şu anki ise PC. Tek game üzerine bu kadar süre harcadım daha Blood and Wine DLC'si bitmedi, ortalarındayım. Belki senin tarzın bi oyun değildir :)
Başka oyunlara yönel.

Yine de önerim biraz daha zaman tanıman emin ol saracaktır
Hocam Cape modu Next Gen'de çalışıyor mu? Siz öyle oynuyorsunuz gördüğüm kadarıyla hiç denemedim gerçi ama yine de sorayım size.
 

Geri
Yukarı