Witcher 3'ün fazla abartılması

Kardeş ağzından salyalar saçarak insanlara niye saldırıyorsun? Adam sevmeyebilir oyunu. Ayrıca kötü oyun dememiş fazla abartılıyor demiş. Bende Witcher 3 oyununu çok seviyorum DLC'ler dahil oynadım bitirdim. Ama sevmeyende olabilir niye bu kadar sinirlendin onu anlamadım.

Witcher 3'ü oynamadım. Videolardan izledim, benim çok beğendim, efsane diyemeyeceğim bir oyundu. Belki oynayamadigim için beğenmedim bilmiyorum. TLOU2 için aynı olay oldu, boşuna ortalığı birbirine katmayın.

Bunu oynayana kadar kitabıni okusan daha eğlenceli vakit geçer. Oyun sıkıcı çünkü. Durmadan diyalog başka bir şey yok oyunda. Fan boylar balon gibi şişiriyor oyunu işte.
Hocam siz oyunu sevmemiş olabilirsiniz ama başkası oyuna bayılmıştır. Nereden bilebilirsin? Her oyunun belli bir hayran kitlesi var. Yapacak bir şey yok.

Cidden fazla abartılıyor. 380 saatimi bu oyunda geçirdim iyi ve kötü yanları var.
Bana göre eksileri:
-At sürme mekaniği biraz zayıf kalıyor.
-Combat sistemi bir yerden sonra tekrarlanıyor.
-Hikayesi bilmeyenler için oyun karışık gelebilir.
-Envanter sistemi karışık gelebilen oyuncular var.
-Yarı-RPG olması.
-Hairworks ayarının optimizasyonunun kötü olması.
-NPC'lerin bir yerden sonra sürekli aynı kelimeleri tekrarlaması.
Bunlar bana göre eksileriydi ve şimdi bana göre artıları:
-2015'e göre güzel grafikler.
-Serinin evrenini ve hikayesini bildiğim için oyundaki çekiliği.
-Müzikleri ve seslendirmeleri.
-Ana oyundan daha başarılı olan DLC'ler.
-Oyunun yerel fiyatlandırma uygulaması.(Steam ve Epic Games'te ciddi bir miktarda ucuz olması.)
-Yan görevlerin bolluğu ve çeşitliliği.
-Oyunun atmosferi.
Vb özellikleri benim için artılarıydı. Oyunu herkes sevmek zorunda değil. Oluşan fanboy yüzünden cidden böyle bir durumla karşılaşıyoruz. Klasik lafı söyleyip gideceğim. 'Zevkler ve renkler tartışılmaz' iyi geceler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı