Witcher 4, Geralt’ın hikayesini devam ettirecek

365436

Hectopat
Katılım
9 Eylül 2020
Mesajlar
3.179
Makaleler
18
Çözümler
39
Bilindiği gibi Geralt’ın hikayesi aslında 3 ile beraber bitmişti ancak Cyberpunk ile bir hezimet alan CDPR eski oyuncuları memnun edeceklerini ve eski Witcher oyuncularını unutmadıklarını söyleyen bir ipucu bıraktı.

Oyun direktörüne göre Witcher 4’te öyle ya da böyle Geralt of Rivia bulunacak ve bu eski oyuncuları tatmin eder cinsten olacak. Yani muhtemelen oynanabilir bir Geralt göreceğiz. Oyun, önümüzdeki birkaç sene boyunca çıkmayacak.

 
Bilindiği gibi Geralt’ın hikayesi aslında 3 ile beraber bitmişti ancak Cyberpunk ile bir hezimet alan CDPR eski oyuncuları memnun edecekleri ve eski Witcher oyuncularını unutmadığını söyleyen bir ipucu bıraktı.

Oyun direktörüne göre Witcher 4’te öyle yada böyle Geralt of Rivia bulunacak ve bu eski oyuncuları tatmin eder cinsten olacak. Yani muhtemelen oynanabilir bir Geralt göreceğiz. Oyun, önümüzdeki birkaç sene boyunca çıkmayacak.

Le le ley le le ley le le le ley.
 
Keşke önce 1 ve 2'yi remake yapsalar.
Onun dışında Ciri'nin Witcher olduğu sondan devam edebilir bence. Ciri'nin Witcher serüvenini oynamak eğlenceli olur.

Vesemir'in gençliği olursa çok iyi olur. Witcher altın çağını görmek güzel olacaktır.

Bu da güzel fikirmiş.
 
Yan karakter olur gibi.

O da beni açan bir fikir değil. Ciri, Witcher evreninin Allah'ı da olsa Geralt dediğin zaman iş bitiyor. Hem Ciri oynarken acaba rakibimiz kim olacak? Tek çığlık ile Vahşi Av ordularını silip süpüren birisin yani.

Bir teoride yeni kıtaya geçileceğinden ve Geralt’ın okul kuracağından bahsediliyor ama benim bildiğim Geralt kendi çektiğini başka çocuklara çektirmez. O fikir bana saçma geldi.

Vesemir'in gençliği olursa çok iyi olur. Witcher Altın çağını görmek güzel olacaktır.
Offff Geralt’ı da dahil edebilirler bu şekilde. Kurt’un Kabusu animesinin döneminde Vesemir çok güçlü.
 
Oyunu 3 kere oynamış biri olarak Geralt ile kurduğum bağı anlatmaya kelimeler yetmez. Ya Geralt olmalı ya Geralt gibi bağ kurulacak bir karakter olmalı bence.
 
Geraltın hikayesi bitti bence yeni bir hikaye daha mantıklı olur. Geralt sevdiğim bir karakter ama aşırı hayranı değilim. Ciri ya da Vesemir olur bence ana karakter.
 

Geri
Yukarı