Witcher Evreninin Hikayesi için Kaynak Önerisi

Yok moruk direkt ilk 3'ü oyna ve dünyanın en güzel oyunu de başka şekilde olmaz.
Hocam ilk oyun gerek görüntü gerek kontrol olarak pek de çekilecek değil ama hikaye konusunda diğerlerinden eksik kalır bir yanı yok. Aynı şekilde 2. oyunda aşırı parlatılmış grafikler mistik evren havası katıyor oyuna. Özellikle ormanda çok hoş bir görüntü yaratıyor. Hikaye olarak ise 3 bölümlük oyunun bir bölümü yapılan seçime göre büyük bir değişiklik yaratıyor. Karakterler, mekan vs. Konular birbiriyle bağlantılı olduğu için sadece 3'ü oynayıp abi mükemmel hikaye yeah diyenlere biraz uyuz olmuyorum değil. bence serinin tamamı oynanmalı, böylece daha ayarı bir tat veriyor insana.

Üzerinden biraz vakit geçmesine rağmen yazacağım.

Kitapları okumanı tavsiye etme kısmını geçeceğim, kesinlikle oku demem yeterli ama, grafiğe takılma dostum.

1. oyundan başla ve son oyuna kadar gel, cidden büyük bir serüven.

Yani ilk oyundan beri oynadığında üçüncü oyuna geldiğinde cidden garip hissediyorsun, "nerelerden nerelere geldik." Gibisinden, yaşanan olaylara tepkin daha içten oluyor ve sayamayacağım bir sürü şey.

Üzerinden biraz vakit geçmesine rağmen yazacağım.

Kitapları okumanı tavsiye etme kısmını geçeceğim, kesinlikle oku demem yeterli ama, grafiğe takılma dostum.

1. oyundan başla ve son oyuna kadar gel, cidden büyük bir serüven.

Yani ilk oyundan beri oynadığında üçüncü oyuna geldiğinde cidden garip hissediyorsun, "nerelerden nerelere geldik." Gibisinden, yaşanan olaylara tepkin daha içten oluyor ve sayamayacağım bir sürü şey.
Birebir katılıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı