justwatchman1234
Centipat
Arkadaşlar Witcher 1 bilgisayardan bitirdim. Bilgisayarımda bütün serisi satın alınmış olarak duruyor diğer oyunları oynamak için yeni sistem toplamayı bekliyorum. O sırada PS4 üzerinden Witcher 3 satın aldım ve başladım. Witcher dizisini izledim ve evreni araştırdım. Az çok karakterleri falan biliyorum. Hikayeyi biliyorum. Witcher 3 bitirip, Witcher 2'ye dönsem seriyi 1-3-2 sırasıyla oynasam hikaye açısından sıkınti yaşar mıyım? Yoksa Witcher 2 hikayesini YouTube'den izleyip Witcher 3'e öyle mi devam edeyim? Ve oyun hakkında tavsiyeleriniz ne olur? Henüz 5 seviyeyim nasıl ilerlemeliyim oyunda? Her şey için teşekkürler.
Spoiler vermeden yanıtlarsanız sevinirimArkadaşlar Witcher 1 bilgisayardan bitirdim. Bilgisayarımda bütün serisi satın alınmış olarak duruyor diğer oyunları oynamak için yeni sistem toplamayı bekliyorum. O sırada PS4 üzerinden Witcher 3 satın aldım ve başladım. Witcher dizisini izledim ve evreni araştırdım. Az çok karakterleri falan biliyorum. Hikayeyi biliyorum. Witcher 3 bitirip, Witcher 2'ye dönsem seriyi 1-3-2 sırasıyla oynasam hikaye açısından sıkınti yaşar mıyım? Yoksa Witcher 2 hikayesini YouTube'den izleyip Witcher 3'e öyle mi devam edeyim? Ve oyun hakkında tavsiyeleriniz ne olur? Henüz 5 seviyeyim nasıl ilerlemeliyim oyunda? Her şey için teşekkürler.
Son düzenleme: