WO Mic'te "Trojan:script/phonzy.A!ml" Çıktı

ALMACIK

Hectopat
Daha fazla  
Uzun bir süre WO Mic kullandıktan sonra silmiştim. Sonra lazım oldu tekrar indireyim derken setup dosyasında Windows Defender bu virüsü buldu: Trojan:script/phonzy.A!ml.
Virus Total linki:VirusTotal
Sizce WO Mic güvenli mi?

WO Mic çöp bana göre, bir süre sonra sıkıntı vermeye başlıyor zaten doğru dürüst kullanamadım. Droid Cam öneririm o da aynı işlevde üstelik mikrofondan öte kamerayı da kullanabiliyorsun.

Uzun bir süre WO Mic kullandıktan sonra silmiştim. Sonra lazım oldu tekrar indireyim derken setup dosyasında Windows Defender bu virüsü buldu: Trojan:script/phonzy.A!ml.
Virus Total linki:VirusTotal
Sizce WO Mic güvenli mi?
Knk defender ile çevrim dışı modda tarat otomatik olarak silecektir sonrada sistemin olduğu diske özel tarama yap sorunu çözülecektir✔️✔️.

script/phonzy.A!ml. Trojanı keylogger klasmanında bir virüstür Klavyeye bastığın her tuşu kopyalar ve kolayca hesaplarına erişebilir o yüzden çok tehlikeli bir virüstür

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı