Wolfteam'i Dünyanın En İyi Oyunu Sanan Bilinçsiz Çocuklar

10852

Megapat
Bu gün otobüste iki çocuk gördüm. Oyunlarla ilgili konuşuyorlarken öyle bir şey dediler ki şok oldum. Dedikleri şey ''Wolfteam dünyanın en iyi oyunu!'' bu çocuklar için üzülüyorum. Joygame bu dünyadan haberi olmayan çocukları sömürüyor. Bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bende 3 yıl öncesine kadar wolfteam denen , şimdilerde ise ''Nasıl oynadım lan bu oyunu !'' dediğim oyunu oynamıştım. O zamanlar daha küçüktük tabi arkadaşlarım ya metin 2 oynardı ya da wolfteam. Buradan herkese sesleniyorum , wolfteam oynayan kardeşiniz , kuzeniniz , tanıdığınız herkimse bu oyunu oynuyorsa bıraktırmaya çalışın. Bu oyun yerine Cs 1.5 indirin onu oynasın! Cs 1.5 oynamayan bizden değildir!

Bende 3 yıl öncesine kadar wolfteam denen , şimdilerde ise ''Nasıl oynadım lan bu oyunu !'' dediğim oyunu oynamıştım. O zamanlar daha küçüktük tabi arkadaşlarım ya metin 2 oynardı ya da wolfteam. Buradan herkese sesleniyorum , wolfteam oynayan kardeşiniz , kuzeniniz , tanıdığınız herkimse bu oyunu oynuyorsa bıraktırmaya çalışın. Bu oyun yerine Cs 1.5 indirin onu oynasın! Cs 1.5 oynamayan bizden değildir!
Tf 2 ve CS:GO candır. :kalp:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı