Selamlar, World of Tanks sizce oynanır mı? Oyuncu sayısı ne kadardır? Hile var mı?
Hile yok diye biliyorum.Oyuncu sayısı yüksek. Ama para vermezsen gelişmesi çok uzun sürer.Selamlar, World of Tanks sizce oynanır mı? Oyuncu sayısı ne kadardır? Hile var mı?
Oynanır.Selamlar, World of Tanks sizce oynanır mı? Oyuncu sayısı ne kadardır? Hile var mı?
Bu oyunu 5 sene oynamış birisi olarak söylüyorum kesinlikle oynanmaz parasız tamamen sıkıntı sıkar P2W tam olarak ortam desen toxic ötesi.Şu anda maalesef çok fazla noob var. Eğer seversen hiçbir zaman sıkmıyor, ama eğer beğenmezsen daha 5. seviyede sıkar seni. Benim fikrim ise kesinlikle oynanabilir bir oyun. Ama lütfen bazı şeyleri öğrenmeden üst seviyelerde oynamaya başlamayın sonradan siz de sinir olursunuz biz de.
Selamlar, World of Tanks sizce oynanır mı? Oyuncu sayısı ne kadardır? Hile var mı?
Bu oyunu 5 sene oynamış birisi olarak söylüyorum kesinlikle oynanmaz parasız tamamen sıkıntı sıkar P2W tam olarak ortam desen toxic ötesi.
Ben hiç para yatırmadım. 3.5 senedir oynuyorum ve açıkçası hiç premium ihtiyacı duymadım. Ama gerçekten premium tankların hissedilir farkları var.Bu oyunu 5 sene oynamış birisi olarak söylüyorum kesinlikle oynanmaz parasız tamamen sıkıntı sıkar P2W tam olarak ortam desen toxic ötesi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.